fbpx
Hondenfotografie logo

Gratis online cursus:

Hondenfotografie met je Smartphone

Je krijgt 6 superleuke lessen zodat je meteen mooiere foto's maakt van je hond.

Hondenfotografie Cursus
Foto gemaakt met smartphone

Wat je ontdekt in deze gratis online cursus:

Start 25 oktober, doe nu gratis mee.

Beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus schrijf je op tijd in.

Geschikt voor elke smartphone.

Deelnemers geven deze cursus:
4.5/5

Oja!
Je krijgt nog veel meer:

Dit zeggen deelnemers:

 

Hoi, wij zijn Saskia, Jill & Storm

Veelgestelde vragen en de antwoorden:

Nee dit kost niet veel tijd. Je krijgt de leuke lessen per mail. Daar kun je zoveel of weinig tijd in steken als je zelf wil. De mini cursus bestaat in totaal uit 5 leuke lessen, met video's en handige tips. Het is de bedoeling dat je vooral veel plezier hebt in het fotograferen van je hond én je nieuwe dingen leert. Natuurlijk is het helemaal vrijblijvend. 

Omdat ik het je gun om mooie foto's te kunnen maken van je hond, gewoon met je smartphone. Je kunt er meer mee dan je denkt en het is de ideale camera om de dagelijkse momenten mee vast te leggen. Bekijk ook even de video op deze pagina waarin ik uitgebreid vertel waarom ik dit doe. Met dank aan onze lieve, inmiddels overleden honden Woody en Maxi.

Nee, je zit nergens aan vast. De gratis mini cursus is écht gratis en kun je in je eigen tempo volgen.
Je krijgt wél per e-mail een hele leuke aanbieding om door te gaan naar de vervolgcursus. Dat moet niet, dat mag 🙂 Die aanbieding is tijdelijk beschikbaar.

Ja tijdens de dagelijkse LIVE vraag & Antwoord uitzending kun je vragen aan Saskia stellen. Deze uitzendingen zijn extra naast de lessen die je krijgt. Je krijgt dus én lessen per email (tekst en video én live vraag en antwoord uitzendingen)

Neehoor, je kunt de mini cursus gewoon thuis doen. Alles is online.

Nee, deelname is gratis. Ik leg je graag uit hoe je op een makkelijke manier leukere foto’s kunt maken van je beste maatje. Daarom organiseer ik deze mini cursus. Als je het leuk vindt kun je daarna door gaan met de online training hondenfotografie met je smartphone of een van de fotografieworkshops volgen. Je krijgt daar een goede aanbieding voor aan het eind van de mini cursus. Een deel van de deelnemers gaat door in een van de cursussen en een ander deel laat het hierbij. Je hebt zelf alle keuze vrijheid, dus je zit nergens aan vast als je deze online mini cursus volgt. 

Ja, je kunt met elke smartphone meedoen. Maakt niet uit hoe oud of nieuw je smartphone is.  Want, niet de camera maar jij maakt de foto's. En dat ga ik jou leren.

Ja, die zijn allemaal ondertiteld zodat ook slechthorenden deel kunnen nemen aan deze online mini cursus.

Jahoor, je bent van harte welkom.

Altijd op een positieve en stimulerende manier. Onze honden Jill en Storm hebben bij voorkeur tuigjes aan en als ze ‘geen zin’ hebben dat ik ze fotografeer dan worden ze niet gedwongen om iets wél te doen. Dat geldt dus ook voor alle video’s en foto’s die zijn gemaakt met Jill en Storm. Wij letten heel goed op stresssignalen en de grenzen van onze en andermans honden. Zodat het voor iedereen leuk is.
Je bent van harte welkom in mijn workshops en online trainingen met een normale hondenlijn, halsband, halfcheck-halsband of tuigje.

Nee, deze mini cursus is echt alleen voor smartphonefotografie. Je kan wel mijn Facebookpagina in de gaten houden voor andere cursussen of workshops voor compact- systeem- en spiegelreflexcamera’s.

Saskia Weijman, van hondenfotograferen.nl organiseert deze cursus. Afgelopen jaar hebben er al meer dan 8.000 enthousiaste deelnemers mee gedaan. Lees gerust de reviews op de Facebookpagina van Hondenfotograferen.nl.

Saskia, Robbert, Storm en Jill