• 06-57538393
  • info@hondenfotograferen.nl
  • Ma - Vrij: 9:00 - 17:00

Foto Reportages

Foto Reportages

De band tussen mens en hond is bijzonder en een om voor altijd vast te leggen. 
Bekijk de fotoreportages die ik dit jaar heb gemaakt hieronder.

Fotoshoot Deftige Dieren Kasteel Amerongen

Fotoshoot 'Deftige Dieren' voor Kasteel Amerongen Honden van Kasteel Amerongen Kasteel Amerongen staat vanaf juni in het teken van de dieren die ooit op het kasteel woonden. Honden, paarden, poezen en alle andere dieren. Ik ben gevraagd de hondenrassen die ook op het kasteel woonden vroeger op de foto te zetten voor allerlei media uitingen. 

Lees verder »
Hulphond fotoreportage

Hulphond Donut helpt Jesse, Loes en Amber

Reportage Twee van de drie kinderen in huize Entius hebben autisme.  Hulphond Donut helpt niet alleen hen, maar iedereen in het gezin. Door te troosten. Door woede te doorbreken. Door zelfvertrouwen te geven. Door samen te spelen, en te knuffelen. Donut is zichzelf. Net zoals de kinderen.

Lees verder »

Hond en Been

Reportage Al wandelend door Sluknov, een klein stadje in Tsjechië, kwam ik een paar honden tegen. Omdat ik niet kon vragen aan de baasjes of ze op de foto mochten...mijn Tsjechisch is niet zo goed ;)...heb ik ze alleen met de benen van de baasjes er op gezet. De combinatie is soms hilarisch. Scroll naar

Lees verder »

Vera en hulphond Pim gaan naar de stad

REPORTAGE Vera voelt zich samen met Pim veilig in de stad Vera heeft PTSS en voelt zich niet veilig in de drukke stad.Hulphond Pim voelt haar angst aan.Hij beschermt haar door een barrière te vormen tussen haar en de andere mensen.Ook geeft hij Vera letterlijk druk door op haar schoot te gaan hangen.Vera voelt dat,

Lees verder »

Vera, Pim en Djoeke

REPORTAGE Door Pim durft ze naar buiten te gaan. En Djoeke mag mee. Vera heeft PTSS en haar zicht kan wegvallen. Hulphond Pim geeft haar zekerheid en wijst de weg. Kaketoe Djoeke geeft plezier. Waar anderen groots denken en leven, probeert Vera te genieten van de kleine dingen. Door Pim durf ze naar buiten te gaan.

Lees verder »