fbpx
Hondenfotografie logo

Maak mooiere foto's van je hond, gewoon met je smartphone camera.

Wij zijn Saskia, Robbert, Jill & Storm en wij helpen je de mooiste foto's te maken van je hond.

Deze hondenfotografie cursus is:

  • met Leuke lessen en oefeningen per e-mail
  • Duidelijk uitgelegd met video's en tekst
  • Geschikt voor elke smartphone en iPhone
  • Plezier in fotograferen
  • Gratis (ja echt waar :))

Start nu meteen met het maken van mooiere foto's van je hond:

Je ontvangt na aanmelding meteen de eerste les in je inbox.

Dit ga je leren:

  • Scherpe foto's maken
  • Leuke standpunten
  • Spelen met licht
  • Krijg een hele leuke bonusles
  • Extra tips en live fotobesprekingen

De video uitnodiging:

Sta ik er zo knap op?

Foto Patricia Verhoeven

Krijg ik dan nu mijn koekje?

Foto Joelle van Liebergen

Hier word je gewoon vrolijk van!

Hondenfotografie met je Smartphone
Foto Tanja Zaal

Wat deelnemers zeggen:

Je kunt:

Het kost:

Over Hondenfotograferen.nl

Saskia Weijman Wageningen

Hondenfotograferen.nl is al 5 jaar de expert voor Hondenfotografie met je Smartphone. 

Saskia, Robbert en honden Jill & Storm maken van elke les een feestje. Want, fotograferen is plezier hebben en je hond vastleggen zoals-ie is. Met Hondenfotograferen.nl volgt Saskia echt haar hart. 

Al meer dan 25.000 deelnemers uit verschillende landen hebben meegedaan aan deze mini cursus.

Naast deze gratis mini cursus is er een uitgebreide Online Training Hondenfotografie met je Smartphone met meer dan 100 superleuke en inspirerende lessen. 

Ook fotografeert Saskia in opdracht de band tussen mens en hond, zoals voor:

gefotografeerd voor

Veelgestelde vragen en de antwoorden

Nee, je zit nergens aan vast. De gratis mini cursus is écht gratis en kun je in je eigen tempo volgen.
Je krijgt wél per e-mail een hele leuke aanbieding om door te gaan naar de vervolgcursus. Dat moet niet, dat mag 🙂 Die aanbieding is tijdelijk beschikbaar.

Nee dit kost niet veel tijd. Je krijgt de leuke lessen per mail en je kunt oefenen tijdens het wandelen of gewoon thuis. De mini cursus bestaat in totaal uit 4 leuke lessen, met video's en handige tips. Het is de bedoeling dat je vooral veel plezier hebt in het fotograferen van je hond én je nieuwe dingen leert. Natuurlijk is het helemaal vrijblijvend. 

Je krijgt meteen een e-mail voor een goede start én de eerste les in je inbox na aanmelding.

Neehoor, je kunt de mini cursus overal volgen, alles is namelijk online.

Nee, deelname is gratis. Ik leg je graag uit hoe je op een makkelijke manier leukere foto’s kunt maken van je beste maatje. Daarom organiseer ik deze mini cursus. Als je het leuk vindt kun je daarna door gaan met de online training hondenfotografie met je smartphone. Je krijgt daar een mooie aanbieding voor aan het eind van de mini cursus. Een deel van de deelnemers gaat door in een van de cursussen en een ander deel laat het hierbij. Je hebt zelf alle keuze vrijheid, dus je zit nergens aan vast als je deze online mini cursus volgt. 

Ja, je kunt met elke smartphone meedoen. Maakt niet uit hoe oud of nieuw je smartphone is.  Want, niet de camera maar jij maakt de foto's. En dat ga ik jou leren.

Ja, die zijn allemaal ondertiteld zodat ook slechthorenden deel kunnen nemen aan deze online mini cursus.

Deze mini cursus is gratis en al uitgebreid met duidelijke video's, uitgeschreven tips en oefeningen. Er doen duizenden mensen mee aan deze gratis cursus en daarom kan ik niet per e-mail (of messenger) persoonlijk tips en adviezen geven. Persoonlijke feedback is exclusief voor deelnemers die doorgaan naar het vervolg; De Online Training Hondenfotografie.

Jahoor, je bent van harte welkom.

Je krijgt 6 lessen met video uitleg, geschreven uitleg en tips en oefeningen. Dit krijg je allemaal gratis. 
Als je doorgaat naar het vervolg van deze mini cursus krijg je wel persoonlijke feedback van mij. In deze gratis mini cursus krijg je al heel veel gratis, en er doen duizenden hondenliefhebbers mee. Ik kan daarom niet iedereen persoonlijk van feedback voorzien. Feedback is exclusief voor de deelnemers die doorgaan naar een van de online trainingen.

Altijd op een positieve en stimulerende manier. Onze honden Jill en Storm hebben bij voorkeur tuigjes aan en als ze ‘geen zin’ hebben dat ik ze fotografeer dan worden ze niet gedwongen om iets wél te doen. Dat geldt dus ook voor alle video’s en foto’s die zijn gemaakt met Jill en Storm. Wij letten heel goed op stresssignalen en de grenzen van onze en andermans honden. Zodat het voor iedereen leuk is.

Nee, deze mini cursus is echt alleen voor smartphonefotografie. Je kan wel mijn Facebookpagina in de gaten houden voor andere cursussen of workshops voor compact- systeem- en spiegelreflexcamera’s.

Saskia Weijman, van hondenfotograferen.nl organiseert deze cursus. Afgelopen jaren hebben er al meer dan 25.000 enthousiaste deelnemers mee gedaan. Lees gerust de reviews op de Facebookpagina van Hondenfotograferen.nl.