fbpx
Hondenfotografie logo

Gratis Online Mini Cursus Hondenfotografie met je Smartphone

Hondenfotografie met je Smartphone actie

Hoi hondenbaasje, vertel eens:

  • Had je een gave actiefoto willen maken, maar is je hond een vage vlek op de foto...?
  • Dacht je een schitterende sfeerfoto te maken, is de foto te donker of te licht…?

  • Heb je nét het perfecte moment gemist, omdat je zat te klungelen met de instellingen…?

Doe dan mee met de gratis mini cursus Hondenfotografie met je Smartphone!

Binnen 5 minuten maak jij mooiere foto's van je hond. Gewoon met je smartphone.

Deelnemers geven deze cursus:
4.5/5

Het is echt gratis, veel plezier! 

Hoi, wij zijn Saskia, Jill & Storm

Dit zeggen deelnemers:

 

Dit ga je leren:

  • Scherpe foto's maken
  • Leuke standpunten kiezen
  • Inspiratie voor gave foto's
  • Goede belichting van je foto
  • De band met je hond vastleggen
  • En nog veel meer!
blank

Ga zulke gave foto's maken met je smartphone dat je ze uitvergroot aan de muur kunt hangen, net als deze foto van Yara.

Deze gratis mini cursus is:

Veelgestelde vragen en de antwoorden:

Nee dit kost niet veel tijd. Je krijgt de leuke lessen per mail. Daar kun je zoveel of weinig tijd in steken als je zelf wil. De mini cursus bestaat in totaal uit 5 leuke lessen, met video's en handige tips. Het is de bedoeling dat je vooral veel plezier hebt in het fotograferen van je hond én je nieuwe dingen leert. Natuurlijk is het helemaal vrijblijvend. 

Omdat ik het je gun om mooie foto's te kunnen maken van je hond, gewoon met je smartphone. Je kunt er meer mee dan je denkt en het is de ideale camera om de dagelijkse momenten mee vast te leggen. Bekijk ook even de video op deze pagina waarin ik uitgebreid vertel waarom ik dit doe. Met dank aan onze lieve, inmiddels overleden honden Woody en Maxi.

Nee, je zit nergens aan vast. De gratis mini cursus is écht gratis en kun je in je eigen tempo volgen.
Je krijgt wél per e-mail een hele leuke aanbieding om door te gaan naar de vervolgcursus. Dat moet niet, dat mag 🙂 Die aanbieding is tijdelijk beschikbaar.

Meer dan 19.000 mensen hebben al meegedaan. Deze gratis mini cursus zit altijd heel snel vol, dus meld je op tijd aan. 

Ja tijdens de dagelijkse LIVE vraag & Antwoord uitzending kun je vragen aan Saskia stellen. Deze uitzendingen zijn extra naast de lessen die je krijgt. Je krijgt dus én lessen per email (tekst en video én live vraag en antwoord uitzendingen)

Neehoor, je kunt de mini cursus gewoon thuis doen. Alles is online.

Nee, deelname is gratis. Ik leg je graag uit hoe je op een makkelijke manier leukere foto’s kunt maken van je beste maatje. Daarom organiseer ik deze mini cursus. Als je het leuk vindt kun je daarna door gaan met de online training hondenfotografie met je smartphone of een van de fotografieworkshops volgen. Je krijgt daar een goede aanbieding voor aan het eind van de mini cursus. Een deel van de deelnemers gaat door in een van de cursussen en een ander deel laat het hierbij. Je hebt zelf alle keuze vrijheid, dus je zit nergens aan vast als je deze online mini cursus volgt. 

Ja, je kunt met elke smartphone meedoen. Maakt niet uit hoe oud of nieuw je smartphone is.  Want, niet de camera maar jij maakt de foto's. En dat ga ik jou leren.

Ja, die zijn allemaal ondertiteld zodat ook slechthorenden deel kunnen nemen aan deze online mini cursus.

Deze mini cursus is gratis en al uitgebreid met duidelijke video's, uitgeschreven tips en oefeningen. Er doen duizenden mensen mee aan deze gratis cursus en daarom kan ik niet per e-mail (of messenger) persoonlijk tips en adviezen geven. Persoonlijke feedback is exclusief voor deelnemers die doorgaan naar het vervolg, zoals de online training hondenfotografie of een van de workshops. 

Je krijgt 6 lessen met video uitleg, geschreven uitleg en tips en oefeningen. Dit krijg je allemaal gratis. 
Als je doorgaat naar het vervolg van deze mini cursus krijg je wel persoonlijke feedback van mij. In deze gratis mini cursus krijg je al heel veel gratis, en er doen duizenden hondenliefhebbers mee. Ik kan daarom niet iedereen persoonlijk van feedback voorzien. Dat is exclusief voor de deelnemers die doorgaan naar een van de online trainingen of workshops. 

Altijd op een positieve en stimulerende manier. Onze honden Jill en Storm hebben bij voorkeur tuigjes aan en als ze ‘geen zin’ hebben dat ik ze fotografeer dan worden ze niet gedwongen om iets wél te doen. Dat geldt dus ook voor alle video’s en foto’s die zijn gemaakt met Jill en Storm. Wij letten heel goed op stresssignalen en de grenzen van onze en andermans honden. Zodat het voor iedereen leuk is.
Je bent van harte welkom in mijn workshops en online trainingen met een normale hondenlijn, halsband, halfcheck-halsband of tuigje.

Nee, deze mini cursus is echt alleen voor smartphonefotografie. Je kan wel mijn Facebookpagina in de gaten houden voor andere cursussen of workshops voor compact- systeem- en spiegelreflexcamera’s.

Saskia Weijman, van hondenfotograferen.nl organiseert deze cursus. Afgelopen jaar hebben er al meer dan 8.000 enthousiaste deelnemers mee gedaan. Lees gerust de reviews op de Facebookpagina van Hondenfotograferen.nl.

Ja dat klopt. Omdat er nu ook de mogelijkheid is om in je eigen tempo aan de gang te gaan met de gratis lessen is de naam gewijzigd. Ook was het voor veel mensen niet duidelijk wat een 'challenge' was. De inhoud van de lessen is hetzelfde als voorheen :).

"Hét moment
leg je vast
met de camera
die in je broekzak past."

Saskia Weijman

hondenfotografie selfie Saskia Jill en Storm