Binnen 5 minuten maak jij mooiere foto's van je hond.

 • Krijg je de onmisbare tip om jouw rennende hond beter op de foto te zetten
 • Zie hoeveel invloed het licht heeft
 • Oefen met verschillende standpunten
 • Heb zelf de controle over wat er scherp wordt in de foto
 • Leg je de bijzondere band met je hond vast
 • Krijg een hele leuke bonus les!

Gratis Online Mini Cursus Hondenfotografie met je Smartphone

Ik ben Storm, doe je ook mee?

Leuk, ik wil een seintje ontvangen als de volgende cursus start!

Deze gratis mini cursus start over een tijdje in een andere vorm, in verband met mijn revalidatie van corona.

Je kunt je hieronder aanmelden om als eerste op de hoogte te zijn:

De video uitnodiging:

Wat deelnemers zeggen:

Foto van Misha, gemaakt door Cindy Plas

Nog even op een rijtje:

 • Online, dus overal te volgen
 • De leuke oefeningen krijg je per e-mail
 • Geschikt voor elke smartphone
 • Duidelijke uitleg met video's en tekst
 • Inclusief Vraag & Antwoord Live uitzending met Saskia 
 • Gratis (ja echt waar :))

Nog een paar van de meer dan 300 positieve reacties:

Veelgestelde vragen:

Nee. Elke dag krijg je een fotografieles en een makkelijk uit te voeren oefening. Daar kun je zoveel of weinig tijd in steken als je zelf wilt. De mini cursus duurt in totaal 6 dagen. Het is de bedoeling dat je vooral veel plezier hebt in het fotograferen van je hond én je nieuwe dingen leert. Natuurlijk is het helemaal vrijblijvend.

Ja, je kunt met elke smartphone meedoen. Maakt niet uit hoe oud of nieuw je smartphone is. 

Nee. Je kunt de online mini cursus ook individueel en zonder de Facebookgroep volgen. Je krijgt de lessen per e-mail toegezonden in 6 dagen.

Ja, die zijn allemaal ondertiteld zodat ook slechthorenden deel kunnen nemen aan deze online mini cursus.

Nee, deelname is gratis. Ik leg je graag uit hoe je op een makkelijke manier leukere foto’s kunt maken van je beste maatje. Daarom organiseer ik deze mini cursus. Als je het leuk vindt kun je daarna door gaan met de online training hondenfotografie met je smartphone of een van de fotografieworkshops volgen. Je krijgt daar een goede aanbieding voor aan het eind van de mini cursus. Een deel van de deelnemers gaat door in een van de cursussen en een ander deel laat het hierbij. Je hebt zelf alle keuze vrijheid, dus je zit nergens aan vast als je deze online mini cursus volgt. 

Ja dat klopt. Omdat er nu ook de mogelijkheid is om in je eigen tempo aan de gang te gaan met de gratis lessen is de naam gewijzigd. Ook was het voor veel mensen niet duidelijk wat een 'challenge' was. De inhoud van de lessen is hetzelfde als voorheen :).

Deze mini cursus is gratis en al uitgebreid met duidelijke video's, uitgeschreven tips en oefeningen. Er doen duizenden mensen mee aan deze gratis cursus en daarom kan ik niet per e-mail (of messenger) persoonlijk tips en adviezen geven. Persoonlijke feedback is exclusief voor deelnemers die doorgaan naar het vervolg, zoals de online training hondenfotografie of een van de workshops. 

Nee, niet met de groeps mini cursus.
Ja, wel met de individuele mini cursus.

Er is heel veel vraag naar om mee te mogen doen. Het is daarom fijn als je jouw plekje vrij laat voor iemand die nog niet heeft meegedaan. Zo krijgt iedereen de kans om aan de gang te gaan met hondenfotografie met je smartphone.
Heb je al gekeken bij de online trainingen en workshops? Heel leuk om aan mee te doen en je leert er heel veel in 80 lessen met video’s, uitleg en checklists zodat je voor altijd mooie blijvende herinneringen kunt maken van je beste maatje.

Mini cursus met Facebookgroep: je doet met een groep mensen mee, de grootte wisselt per keer.

Mini cursus individueel: die volg je zelf 🙂

Je krijgt 6 lessen met video uitleg, geschreven uitleg en tips en oefeningen. Dit krijg je allemaal gratis. 
Als je doorgaat naar het vervolg van deze mini cursus krijg je wel persoonlijke feedback van mij. In deze gratis mini cursus krijg je al heel veel gratis, en er doen duizenden hondenliefhebbers mee. Ik kan daarom niet iedereen persoonlijk van feedback voorzien. Dat is exclusief voor de deelnemers die doorgaan naar een van de online trainingen of workshops. 

Altijd op een positieve en stimulerende manier. Onze honden Jill en Storm hebben bij voorkeur tuigjes aan en als ze ‘geen zin’ hebben dat ik ze fotografeer dan worden ze niet gedwongen om iets wél te doen. Dat geldt dus ook voor alle video’s en foto’s die zijn gemaakt met Jill en Storm. Wij letten heel goed op stresssignalen en de grenzen van onze en andermans honden. Zodat het voor iedereen leuk is.
Je bent van harte welkom in mijn workshops en online trainingen met een normale hondenlijn, halsband, halfcheck-halsband of tuigje.

Nee, deze mini cursus is echt alleen voor smartphonefotografie. Je kan wel mijn Facebookpagina in de gaten houden voor andere cursussen of workshops voor compact- systeem- en spiegelreflexcamera’s.

Je krijgt een paar dagen voor de start van de mini cursus een uitnodiging en link van me om lid te worden. Deze ontvang je per e-mail. Check ook je spam/reclame/updates/ongewenste items mappen, soms komt de mail daar terecht.

Saskia Weijman, van hondenfotograferen.nl organiseert deze cursus. Afgelopen jaar hebben er al meer dan 8.000 enthousiaste deelnemers mee gedaan. Lees gerust de reviews op de Facebookpagina van Hondenfotograferen.nl.

"Hét moment
leg je vast
met de camera
die in je broekzak past."

Saskia Weijman

Saskia Weijman hondenfotograaf