Gratis Online Mini Cursus
Hondenfotografie met je Smartphone

Start op 4 november
Meld je op tijd aan, vol is vol

Binnen 5 minuten maak jij leukere foto's van je hond én...

 • Krijg je de onmisbare tip om jouw rennende hond beter op de foto te zetten
 • Zie je hoeveel invloed het licht heeft
 • Oefen je met verschillende standpunten
 • Heb jij zelf de controle over wat er scherp wordt
 • Leg je de bijzondere band met je hond vast
 • Krijg een hele leuke bonus les! 

Meld je hieronder meteen aan, want het aantal plaatsen is beperkt. 

Je hebt je smartphone altijd bij je, dus waar wacht je nog op?

 • Zes leuke en makkelijk uit te voeren fotografie opdrachten
 • Je krijgt de opdrachten per e-mail
 • Je kunt met elke smartphone meedoen
 • Je hebt geen technische kennis nodig
 • De mini cursus is online, dus overal te volgen
 • Normaal kost deze mini cursus €57,- maar nu is-ie GRATIS!

Start op 4 november

mini cursus smartphone fotografie

Deze foto's van Storm en Jill  zijn gemaakt met de smartphone

Veelgestelde vragen:

Nee. Elke dag krijg je een fotografieles en een makkelijk uit te voeren oefening. Daar kun je zoveel of weinig tijd in steken als je zelf wilt. De mini cursus duurt in totaal 6 dagen. Het is de bedoeling dat je vooral veel plezier hebt in het fotograferen van je hond én je nieuwe dingen leert. Natuurlijk is het helemaal vrijblijvend.

Ja, je kunt met elke smartphone meedoen. Maakt niet uit hoe oud of nieuw je smartphone is. 

Nee. Je kunt de online mini cursus ook individueel en zonder de Facebookgroep volgen. Je krijgt de lessen per e-mail toegezonden in 6 dagen.

Ja, die zijn allemaal ondertiteld zodat ook slechthorenden deel kunnen nemen aan deze online mini cursus.

Nee, deelname is gratis. Ik leg je graag uit hoe je op een makkelijke manier leukere foto’s kunt maken van je beste maatje. Daarom organiseer ik deze mini cursus. Als je het leuk vindt kun je daarna door gaan met de online training hondenfotografie met je smartphone of een van de fotografieworkshops volgen. Je krijgt daar een goede aanbieding voor aan het eind van de mini cursus. Een deel van de deelnemers gaat door in een van de cursussen en een ander deel laat het hierbij. Je hebt zelf alle keuze vrijheid, dus je zit nergens aan vast als je deze online mini cursus volgt. 

Ja dat klopt. Omdat er nu ook de mogelijkheid is om in je eigen tempo aan de gang te gaan met de gratis lessen is de naam gewijzigd. Ook was het voor veel mensen niet duidelijk wat een 'challenge' was. De inhoud van de lessen is hetzelfde als voorheen :).

Deze mini cursus is gratis en al uitgebreid met duidelijke video's, uitgeschreven tips en oefeningen. Er doen duizenden mensen mee aan deze gratis cursus en daarom kan ik niet per e-mail (of messenger) persoonlijk tips en adviezen geven. Persoonlijke feedback is exclusief voor deelnemers die doorgaan naar het vervolg, zoals de online training hondenfotografie of een van de workshops. 

Nee, niet met de groeps mini cursus.
Ja, wel met de individuele mini cursus.

Er is heel veel vraag naar om mee te mogen doen. Het is daarom fijn als je jouw plekje vrij laat voor iemand die nog niet heeft meegedaan. Zo krijgt iedereen de kans om aan de gang te gaan met hondenfotografie met je smartphone.
Heb je al gekeken bij de online trainingen en workshops? Heel leuk om aan mee te doen en je leert er heel veel in 80 lessen met video’s, uitleg en checklists zodat je voor altijd mooie blijvende herinneringen kunt maken van je beste maatje.

Mini cursus met Facebookgroep: er doen  maximaal 250 hondenliefhebbers mee aan de challenge.

Mini cursus individueel: die volg je zelf 🙂

Je krijgt 6 lessen met video uitleg, geschreven uitleg en tips en oefeningen. Dit krijg je allemaal gratis. 
Als je doorgaat naar het vervolg van deze mini cursus krijg je wel persoonlijke feedback van mij. In deze gratis mini cursus krijg je al heel veel gratis, en er doen duizenden hondenliefhebbers mee. Ik kan daarom niet iedereen persoonlijk van feedback voorzien. Dat is exclusief voor de deelnemers die doorgaan naar een van de online trainingen of workshops. 

Altijd op een positieve en stimulerende manier. Onze honden Jill en Storm hebben bij voorkeur tuigjes aan en als ze ‘geen zin’ hebben dat ik ze fotografeer dan worden ze niet gedwongen om iets wél te doen. Dat geldt dus ook voor alle video’s en foto’s die zijn gemaakt met Jill en Storm. Wij letten heel goed op stresssignalen en de grenzen van onze en andermans honden. Zodat het voor iedereen leuk is.
Je bent van harte welkom in mijn workshops en online trainingen met een normale hondenlijn, halsband, halfcheck-halsband of tuigje.

Nee, deze mini cursus is echt alleen voor smartphonefotografie. Je kan wel mijn Facebookpagina in de gaten houden voor andere cursussen of workshops voor compact- systeem- en spiegelreflexcamera’s.

Je krijgt een paar dagen voor de start van de mini cursus een uitnodiging en link van me om lid te worden. Deze ontvang je per e-mail. Check ook je spam/reclame/updates/ongewenste items mappen, soms komt de mail daar terecht.

Saskia Weijman, van hondenfotograferen.nl organiseert deze cursus. Afgelopen jaar hebben er al meer dan 8.000 enthousiaste deelnemers mee gedaan. Lees gerust de reviews op de Facebookpagina van Hondenfotograferen.nl.

"Hét moment
leg je vast
met de camera
die in je broekzak past."

Saskia Weijman

Saskia Weijman hondenfotograaf

Deze online mini cursus krijgt van meer dan 220 deelnemers 5 sterren:

Hondenfotograferen.nl
5.0
powered by Facebook
Nolly Wernars-boers
Nolly Wernars-boers
2019-08-11T17:18:29+0000
Het is een leuke en leerzame cursus in zeer begrijpelijke taal! Het zijn allemaal gezellige lessen en......Wat zo leuk is ,is dat je alle beslommeringen even los kan laten en je er heel vrolijk van wordt.Ook de foto’s die je medecursisten plaatsen op Facebook zijn de moeite waard om nog meer ideeen op te doen.Jammer dat de cursus er zo’n 10 jaar geleden nog niet was toen mijn labrador nog leefde . Bedankt,Saskia
Petra Verhoeve
Petra Verhoeve
2019-08-10T10:06:18+0000
Zojuist gebruik gemaakt van de gratis mini-cursus. Makkelijk toepasbare tips om snel mooiere foto’s te kunnen maken. Sommige dingen gebruikte ik al, maar toch nieuwe dingen geleerd. Ik vond de cursus icm de Facebook pagina waar je alle resultaten kunt bekijken super!
Henriëtte Brekelmans
Henriëtte Brekelmans
2019-08-10T08:49:42+0000
5 Daagse gratis minicursus gedaan en mooie resultaten behaalt. Eindelijk eens een cursus die in Jip en Janneke taal wordt gegeven . Laagdrempelig en persoonlijk contact Ik ga door met de vervolgcursus . Complimenten aan Saskia en ga zo zeker door!
Monique Sluitman-Op Den Brouw
Monique Sluitman-Op Den Brouw
2019-08-10T07:56:26+0000
Ik heb meegedaan aan de gratis 5 daagse cursus Hondenfotografie met je smartphone van Saskia. Voor een gratis cursus al zeer uitgebreid. Lekker bezig zijn met je beste maatje en via de Facebook groep veel foto's en verhalen van anderen zien. Kortom, doe mee als je meer wil leren over het fotograferen van je hond met je smartphones!
Jolanda Aussems-Heijnens
Jolanda Aussems-Heijnens
2019-07-20T07:54:05+0000
Online mini-cursus is hartstikke leuk om te doen!Duidelijke uitleg, leuke oefeningen, veel tips ........ nooit geweten dat je zoveel meer met je smartphone kunt doen als het om fotograferen gaat!👍👍👍
Manon Machiels
Manon Machiels
2019-07-19T07:01:14+0000
Meegedaan met de minicursus! Superleuk en leerzaam. Iedere dag een oefening die je meteen tijdens de wandeling kunt toepassen. Aan het eind van de dag een live moment met extra tips en terugblik. Heel laagdrempelig en een aanrader voor elke hondenbaasje! 🐶 Complimenten Saskia!!Ook van Woffel! ⭐️⭐️⭐️⭐️
Yo Landa
Yo Landa
2019-07-02T09:58:07+0000
Toen ik het bericht voorbij zag komen van de gratis mini-cursus hondenfotografie was ik sceptisch. Dat kon niet veel zijn, toch? Maar ik bleek er al direct vanaf les1 naast te zitten. De duidelijke uitleg en persoonlijke benadering waren bijzonder prettig en met de ‘leerstof’ kon ik meteen aan de gang. Ik was aan het einde van de mini-cursus zo enthousiast dat ik besloot door te gaan. En ook hier, in de ‘echte’ cursus zijn de lessen prettig en duidelijk. Hoewel ik net ben begonnen heb ik al veel opgestoken van fotograferen en mijn smartphone beter leren kennen. Thanx Saskia voor een superleuke nieuwe hobby!
Jolanda van den Berg
Jolanda van den Berg
2019-06-22T20:21:32+0000
Meegedaan met de gratis mini cursus. Leuke tips en trucs gehad en ook allemaal duidelijk uitgelegd. Ook de live uitzendingen zijn erg leuk. Nu verder met de uitgebreide cursus hondenfotografie met je smartphone. Ik heb er nu al zin in.
Annewiek Doorhof
Annewiek Doorhof
2019-05-27T07:52:43+0000
De minicursis is heel erg leuk om te doen. Saskia praat lekker makkelijk voor de camera en legt het goed uit (ook dankzij de microfoon die ze gebruikt is het geluid goed) Je steekt er echt wat van op en zoals Saskia ook zegt: foto's zijn blijvende herinneringen en de smartfoon heb je altijd bij je.
Kitty Hatzmann - Vergeer
Kitty Hatzmann - Vergeer
2019-04-20T23:41:09+0000
afgelopen week meegedaan met de gratis minicursus. Was erg leuk en je wordt zo enthousiast dat je door wilt. Gaat nu even niet lukken maar hoop over een poosje toch aan te sluiten. Saskia doet het zo onwijs leuk. Echt een topper.
Martha Hamminga
Martha Hamminga
2019-04-19T07:31:10+0000
We zijn nog niet eens aan het eind vd gratis cursus, morgen een bonusdag.Voor 't eerst bewust naar functie' s op m'n smartphone camera gekeken en ontdekt.Super bedankt voor de duidelijke no nonsens uitleg die zelfs een digibeet als ik kon volgen. Mijn honden moeten er nog wel aan wennen, steeds stilstaan en dat ik ineens op m'n knieën ga liggen.
Diana van Grinsven
Diana van Grinsven
2019-04-14T10:12:56+0000
Afgelopen week de mini cursus gedaan. Had een beetje twijfels maar eigenlijk na een dag al super enthousiast. Saskia is zo heerlijk spontaan dat je erin wordt gezogen. Je gaat ook gelijk aan de gang met de hond. Kan nu veel meer met mijn smartphone, maar er is ook nog genoeg om te leren. Dankjewel voor alle tips en adviezen en misschien ooit.....Lieve groetjes Diana en 🐾🐾 van Sparky 🐶
Henny Jaspers
Henny Jaspers
2019-04-14T07:00:05+0000
Saskia vertelt op een leuke, duidelijke manier die het voor iedereen mogelijk maakt meer plezier te hebben van het fotograferen met een smartphone!Ken maar weinig mensen die zoveel plezier hebben in hun werk en dit ook kunnen overbrengen!
Ria Beers
Ria Beers
2019-03-30T07:53:06+0000
Het wordt op een hele rustige manier uitgelegd hoe je de mooiste foto's kan maken van je hond.Het is heel goed te volgen ook al ben je maar een leek.Je leert hoe je met je smartphone hele mooie foto's kan maken.
Sylvia L. Dijks
Sylvia L. Dijks
2019-02-08T08:02:13+0000
de gratis minicursus is echt heel erg leuk en leerzaam! het enthousiasme van Saskia en de andere deelnemers is zó aanstekelijk! Echt een leerzame en zeer gezellige week😊😍😊😄 en geschikt voor iedereen met een smartphone. in de loop van de week zie je de kwaliteit van foto's met sprongen vooruit gaan en je hebt geen technische kennis nodig om de cursus te kunnen volgen of begrijpen
Pauline van Mansom
Pauline van Mansom
2019-01-18T15:46:49+0000
Vorige week heb ik met heel veel plezier deelgenomen aan de korte training honden fotograferen met je smartphone. Op heldere en prettige wijze krijg je opdrachten en handige tools aangereikt, waardoor je direct aan de slag wilt gaan.Zo leuk om het resultaat te delen met en te bewonderen van de medecursisten.
Thea Veenstra
Thea Veenstra
2019-01-12T16:06:55+0000
Heb de 7 daagse Fotochallenge gedaan en daar zo van genoten, en de uitleg is zo begrijpelijk, dat je met plezier ook de opdrachten gaat uitvoeren! En ..... gek genoeg ging de kwaliteit van de foto's nu al omhoog, door de tips die je kreeg wat belichting, scherpstellen enz betreft, wist echt niet dat dit allemaal met een smartphone kon! Ben super tevreden en ga dan ook door met de minicursus! Saskia top hoor, je bent een super fijn persoon die je helpt in jip en janneke taal! Dus voor een ieder te volgen!
Jeannette van Leeuwen - Sips
Jeannette van Leeuwen - Sips
2019-01-12T15:28:23+0000
De 7 daagse fotochallenge gedaan, wat was het leuk en leerzaam. Op een duidelijke, laagdrempelige manier legt Saskia verschillende zaken uit waar je op moet letten bij het fotograferen van je hond. Het is leuk om de foto's en ideeën van anderen te zien in de fbgroep. Je leert anders kijken naar je hond en de verschillende functies van je telefooncamera beter te benutten. Een aanrader, dank je wel voor deze leuke challenge Saskia en natuurlijk Jill en Storm!
Marion Van De Ven van Hamond
Marion Van De Ven van Hamond
2018-12-01T14:42:37+0000
Wat een geweldige week heb en wij gehad. Ondanks dat het buiten nat en guur was heel veel mooie foto’s kunnen maken.Want als je eenmaal mee doet aan de challenge wil je maar 1 ding......foto’s maken. Heel veel goede en bruikbare tips gekregen. Wist niet dat er zoveel mogelijk was met je telefoon. En het zien van andere foto’s komen er veel leuke ideetjes boven. Saskia super bedankt voor demooie en leerzame week. Je hebt mijn ieder geval aangestoken met je enthousiasme. ook namens onze Yvie 🐾😘
Jacqueline Moerke-Timmerbeil
Jacqueline Moerke-Timmerbeil
2018-12-01T10:41:24+0000
Meegedaan aan de foto challenge van deze week, veel van geleerd, functies op je telefoon die ik nog niet wist erg leuk om te doen. Elke dag een nieuwe opdracht en een uitdaging om er weer wat unieks van te maken!
Denise de Leeuw
Denise de Leeuw
2018-12-01T10:01:28+0000
5 dagen dagen, iedere dag even (soms wat langer ;-)) bezig geweest met fotograferen en foto's kijken. Super leuk. Zelfs samen met wat collega's in de verloren uurtjes van alles uitgeprobeerd. Ben serieus aan het nadenken over de uitgebreide online cursus. Nu nog even de laatste opdracht....😃😃
Angelique Kleijwegt
Angelique Kleijwegt
2018-11-30T18:31:38+0000
Ik heb meegedaan aan de 5-daagse challenge. Wat heb ik veel geleerd! Klikte altijd in de wilde weg en op goed geluk.Kreeg iedere dag goede tips van Saskia en nu word het een kwestie van veel oefenen om het onder de knie te krijgen.Al ben ik al blij met sommige foto's die best gelukt zijn.Heel leuk om er mee bezig te zijn en ook leuk om te zien wat medecursisten er van maken.Saskia bedankt voor je mailtjes, reacties en live toelichtingen.Je bent zelf ook super enthousiast en ook duidelijk gek op je eigen honden.Het was echt een leuke week!
Colinda Himpers
Colinda Himpers
2018-11-30T18:06:04+0000
Wat een leerzame cursus en wat ontzettend enthousiast gegeven. Ik heb nu de gratis 5 daagse challenge gedaan en wat heb ik veel geleerd.En.....door mijn pittige spierreuma heb ik soms slechte dagen, en ook momenteel elke dag regen, dan is het vaak een klein rondje om. Omdat ik nu veel foto's wil maken voor deze cursus en veel wil leren maak ik veel meer kilometers en dat is echt goed voor dit krakkemikkige lijf. Driedubbel dus kunnen genieten van deze cursus. Hond blij, lijf blij en blije foto's. Dank hiervoor.Een echte aanrader dus deze cursus.
Arina Cardol
Arina Cardol
2018-11-30T14:22:09+0000
De leuke opdrachten van de challenge motiveren je om alle mogelijkheden die je toestel heeft, te benutten. Ook al wist ik best wel iets over fotograferen met je smartphone en over fotografie in het algemeen, heb ik toch tijdens de challenge van afgelopen week behoorlijk wat geleerd. Gewoon door de duidelijke instructies te volgen, en te bekijken waarom iets wel of niet lukt. Erg leuk. Ook heel leuk om alle foto's van de andere deelnemers te zien! En van Saskia zelf natuurlijk, die echt heel mooie foto's maakt.
Nicole Nijland
Nicole Nijland
2018-11-30T14:10:26+0000
Meegedaan aan de gratis online challenge . Super veel handige tips gekregen die je meteen zelf kunt toepassen in de praktijk. Super leuk om elke dag weer een nieuwe uitdaging aan te gaan samen met je hond! Zeker een aanrader dus !!
Anne Ri
Anne Ri
2018-11-30T14:04:39+0000
Ontzettend leuk om aan mee te doen! Zowel voor een echte smartphone 'Nono', maar zeker ook als je er sowieso al graag mee fotografeert. Saskia legt alles heel erg helder en duidelijk uit en er is ruimte voor interactie, vragen en er is geen 'goed' of 'fout'. Super!
Ans de Bakker
Ans de Bakker
2018-10-27T13:26:09+0000
Heb vorig jaar mee gedaan aan de challenge; hartstikke leuk en leerzaam. Ben nu nog meer (!) foto’s aan t maken als ik lekker met onze viervoeter aan de wandel ben. 🐾👣Leuk ook om de FotoFriday te volgen, wat n geweldig mooie foto’s zitten erbij 📱👍🏻Bedankt Saskia!
Suzanne Konijnenberg
Suzanne Konijnenberg
2018-10-10T18:59:20+0000
Een week lang keek ik elke morgen met enthousiasme uit naar de challenge van de dag! Zo leuk en enorm leerzaam om mee te doen. Dank je wel Saskia voor je heldere duidelijke uitleg. Een aanrader om mee te doen!
Nelleke Visser
Nelleke Visser
2018-10-10T13:58:35+0000
het was zo leuk om mee te doen met de hondenchallenge. elke dag weer spannend om via de mail de volgende opdracht te krijgen. In de challenge heel veel geleerd en zeker om op een andere manier onze Jessy te fotograferen. Bedankt🐾
Diane Beute
Diane Beute
2018-10-09T08:41:03+0000
Ik doe mee met de dhallenge hondenfotografie met je smartphone. Jeetje, ik heb nu al echt zoveel geleerd!! Voorheen had ik echt geen idee over hoeveel mogelijkheden je hebt met zo’n camera. Saskia geeft elke dag duidelijke tips en tricks aan de hand van een video en daarnaast tekst en uitleg (en foto’s) waardoor je je eigen foto’s met de dag mooier en waardevoller ziet worden. Saskia geeft op een prettige manier feedback waardoor je nog meer gemotiveerd raakt! De uitleg is makkelijk te volgen, geen lastige termen, super leuke opdrachten, elke dag een nieuwe uitdaging waar je mee aan de slag kan. Het was enorm fijn om zo intensief met mijn hond te “werken” en natuurlijk zolang het voor beide partijen maar leuk is en dat benadrukt Saskia ook. Saskia is een super toffe relaxte hondenfotograaf met vakkennis en weet haar passie over te brengen op anderen, ze ademt fotografie 😃 Na deze challenge wil ik zeker bij haar een vervolgtraining doen want ik ben er van overtuigd dat er nog zoveel uit mijn camera te halen valt. Saskia, super bedankt dat ik mee mocht doen aan deze challenge en ik wil je zeggen dat ik nu nog meer geniet van het fotograferen dan ik hiervoor al deed en dat ik, dankzij jouw tekst en uitleg, zeldzaam mooie en waardevolle herinneringen heb vast mogen leggen. Super bedankt!!Groetjes Diane
Angela Prikken
Angela Prikken
2018-10-09T07:06:38+0000
Meegedaan (3/10).. Veel tips & tricks meegekregen en vooral veel leuke hondenfoto's gemaakt. Prachtig om ook de mooie resultaten van andere hondenliefhebbers te zien. Saskia doet dat supergoed! Groetjes, ook van Dex, Jagger & Nickel.
Yvonne Faber
Yvonne Faber
2018-08-28T07:22:40+0000
Wat ontzettend leuk én leerzaam was deze online challenge ! Dat óók ik op deze manier foto's van mijn hond kan maken had ik niet gedacht. Saskia bedankt voor de goede uitleg en begeleiding! Zeker een aanrader!
Hedwig Wijnands
Hedwig Wijnands
2018-08-14T08:03:35+0000
Wat een leuke challenge!Duidelijke uitleg over dingen waar ik amper het bestaan van wist in mijn eigen telefoon.Veel tips over waar je rekening mee kan houden voor een duidelijke en mooie foto.Het enthousiasme van Saskia werkt heel aanstekelijk🙂.Extra bewust geworden van de leuke momenten met mijn hond en die vast gelegd.Wat een fijne ervaring deze week!
Ria Barnhoorn-Dahlhaus
Ria Barnhoorn-Dahlhaus
2018-08-14T06:16:35+0000
Als je op een leuke en super duidelijke manier meer wil leren over het maken van foto's van je hond, dan moet je hier zijn. Natuurlijk zijn de tips ook toepasbaar op andere onderwerpen, maar samen werken met je hond is wel helemaal top.
Sophie Alma
Sophie Alma
2018-07-29T11:53:50+0000
Het is alweer een tijdje geleden dat ik met de online hondenfoto challenge heb mee gedaan (in april) het was kei leuk om te doen en een week is eigenlijk te kort. Als je voor een 2de keer mee zou mogen doen zou ik dat gelijk doen. Heel veel geleerd hoe je met een mobieltje goede en leuke foto's kunt maken. Nu ben ik weer aanhet uitzoeken hoe ik met mijn samsung S 9+ de mooiste foto's en filmpjes kan maken zitten meer mogelijkheden op dan op mijn vorig mobieltje.Voor de mensen die in augustus mee gaan doen heel veel plezier met de online cursus.
Petra Pex
Petra Pex
2018-07-25T19:06:46+0000
Meegedaan met de online callenge. Zo super leuk om te doen, veel geleerd van een super enthousiaste Saskia met passie voor de honden en fotografie. Saskia super bedankt voor deze week. Nu maar afkicken pfff. Yori blij dat hij even camera vrij is�
Lammie Bouwman
Lammie Bouwman
2018-07-24T07:57:00+0000
Challenge van 18 juli: ontzettend leuke en leerzame challenge. Waardevolle tips en opdrachten met de hond centraal. Als ik kijk in mijn foto's is er een duidelijk verschil van voor en na de challenge. Het is ontzettend leuk om te doen!. Je leert door de Facebook groep ook weer van elkaar en wordt geïnspireerd door de foto's van anderen en daarnaast door het enthousiasme van Saskia en haar duidelijke uitleg. Saskia was tussendoor bereikbaar voor vragen, top !Saskia bedankt!!!
Janny Nieske Tdp
Janny Nieske Tdp
2018-06-27T08:44:52+0000
Ik heb meegedaan aan de challenge en dit was zo ontzettend leuk. Van uitleg tot foto's maken,live uit zendingen, foto's plaatsen, bewerken. En iedereen heeft het zelfde doel. Saskia bedankt voor je inzet. Blijf vooral doorgaan.
Yvonne Lubken-Pieterse
Yvonne Lubken-Pieterse
2018-06-26T20:59:03+0000
Super leuke challenge, veel geleerd en leuke opdrachten. Ik wist niet dat ik zoveel met mijn mobiele camera kon doen. Ik wilde eigenlijk zeggen dat ik de beweeg-opdracht en fotobewerkings-opdracht het leukste vond maar dat klopt niet want dit lukt niet zonder juiste scherpte, licht en standpunt. Dus met andere woorden een TOP-challenge, totaalplaatje klopt als een bus. Ik doe mee met de challenge van 20 juni.Super gedaan Saskia
Nynke Boonstra
Nynke Boonstra
2018-06-26T19:59:28+0000
Ik heb me voor de online challenge van 20 juni opgegeven om weer eens iets leuks te doen, helemaal niet met hoge verwachtingen. Hoe verder we kwamen hoe fanatieker ik werd. De adviezen waren goed duidelijk, de groep was aardig voor elkaar, leuke reacties, medeleven met elkaar. Al met al heb ik een zeer leerzame positieve week gehad.
Marianne van Dorland
Marianne van Dorland
2018-06-26T19:53:15+0000
Zit nu aan het eind van de online challenge fotograferen met je smartphone en ik vond het geweldig zoals Saskia uitleg geeft en heel enthousiast is over alle dingen die ze doet. Heel veel quality time met mijn hond doorgebracht en op een hele andere manier foto's gemaakt. Erg leerzaam!
Wilma Van Bezooijen
Wilma Van Bezooijen
2018-06-26T19:41:04+0000
Ik heb genoten van de online challenge. Ik wist niet goed wat ik er van kon verwachten,maar het was echt zooo leuk en leerzaam om mee te doen. Saskia brengt het heel enthousiast en duidelijk over, top!Ik ben blij dat ik mee heb gedaan, veel geleerd, dankjewel Saskia�
José Burgers-Doornebosch
José Burgers-Doornebosch
2018-06-26T18:50:42+0000
Morgen de laatste bonusdag van Hondenfotografie met je Smartphone Challenge. Bedankt voor de leuke ervaring Saskia!! Ik heb er zeker waardevolle tips en weetjes van geleerd. ♡Echt een aanrader voor iedereen!!
Petra Achterkamp-hulshorst
Petra Achterkamp-hulshorst
2018-06-26T12:22:58+0000
Mee gedaan aan de gratis challenge smartphone fotografie wat was het leuk en wat een geweldige doggies kwamen er voorbij.En toch nog wat geleerd over de smartphone. ik kan het iedereen aanbevelen erg leuk om te doen.
Jo van Coeverden
Jo van Coeverden
2018-06-26T09:23:39+0000
Heb echt genoten en de spontaniteit die jij heb en wat je over geeft aan ons geweldig.Ga je zeker volgen met de verhalen fotos1van Storm en Jill.En je doet het echt toppie echt een dierenhart en een hondengek heerlijk.Ga zo door🐾🐾🐾
Antoinet van der Linden
Antoinet van der Linden
2018-06-26T09:19:39+0000
Ben deelnemer van de challenge en door Saskia enorm enthousiast gemaakt om leuk bezig te zijn met foto's te maken van onze viervoeters. Saskia is heel enthousiast, gedreven en heel duidelijk in het geven van instructies. Bedankt voor de challenge, het is echt top!
Henriëtte Kelderman-Makaaij
Henriëtte Kelderman-Makaaij
2018-06-24T16:43:45+0000
Leuke en leerzame workshop hondenfotografie gedaan. Was gezellig en topmodellen Jill & Storm. Veel tips en een duidelijke uitleg in een kleine groep. Veel aandacht van Saskia voor de deelnemers.Uitleg is geen moeilijke technische taal maar gewone uitleg die iedereen begrijpt. Klasse! ,
Antoinette Brand
Antoinette Brand
2018-05-31T18:27:07+0000
De afgelopen week heb ik mee mogen doen aan de challenge. Het was een geweldig leerzame, gezellige en interessante cursus. Saskia legt alles op een duidelijke manier en met veel enthousiasme uit, wat erg aanstekelijk werkt! Ik ga de vervolgcursus doen en heb er ontzettend veel zin in!
Brien Kernekamp
Brien Kernekamp
2018-05-30T19:02:34+0000
Ik heb afgelopen week mee gedaan aan de gratis online challenge. Wat een super leuke manier om bewuster foto's te maken van je hond. Ik heb veel geleerd van de tips, het is een gezellige groep met super leuke ontspannen begeleiding. Bedankt voor de leuke leerzame week!
Lonneke Elzerman
Lonneke Elzerman
2018-05-30T18:57:40+0000
Zonder verwachtingen meegedaan met de gratis challenge "Hondenfotografie met je smartphone" en ik heb er enorm goede tips opgedaan. Bovendien is het een leuke manier om al doende te leren en vooral de begeleiding en instructie was ontzettend fijn! Grappig, duidelijk, geduldig en persoonlijk (wat toch knap is in zo'n grote groep!) Ik ga binnenkort ook de uitgebreide cursus doen!
Monique Reijnhoudt
Monique Reijnhoudt
2018-05-29T07:20:17+0000
Ik ben bezig met de challenge die begon op 23-5. Weinig verwachtingen tevoren, alleen zoiets als 'leuk', leer ik misschien wel wat van. Nou, veel meer dan dat! Ik vind het erg leuk, krijg bruikbare tips, leer functies van mijn mobiel kennen en uiteindelijk betere foto's maken! ! Denk er serieus over om de online vervolg cursus doen. Weet niet of deze ook dagelijks is want dat vergt wel veel (als je dagelijks de tips in de praktijk wil brengen). Voor Saskia geldt: ga zo door, je bent heerlijk relaxed in je blogs, stimulerend en complimenteus. Echt een aanrader! Zeker ook geschikt voor mensen met andere huisdieren!!
Ine Stefanescu
Ine Stefanescu
2018-05-15T17:10:19+0000
Super leuk en leerzaam die gratis challenge week. Echt ongelofelijk hoeveel energie Saskia erin steekt. Heel persoonlijk, snel reactie op vragen en heel bruikbare tips. Nogmaals bedankt Saskia. Ik vind echt dat je het geweldig doet.
Anouk van Driessel-Fonteijne
Anouk van Driessel-Fonteijne
2018-05-15T12:34:56+0000
Ik heb meegedaan aan de on line challenge van 9 mei. Heel leerzaam en leuk om te doen. Je doet het gewoon voor jezelf, zonder competitie en krijgt leuke commentaren van andere deelnemers. Je doet ook leuke ideeën op door wat anderen plaatsen en hoe ze dit gedaan hebben. Een echte aanrader. Groetjes van Anouk
Anita Oosting-Klijnstra
Anita Oosting-Klijnstra
2018-04-26T07:21:29+0000
Meegedaan aan de gratis on line challenge. Hoe leuk is het om te leren mooie foto's te maken van je beste vriend, in een groep met mensen die allemaal net zo dol zijn op hun beste vriend, 'les' en tips krijgen van iemand die ook twee beste vrienden heeft?Les tussen aanhalingstekens want het voelde niet als les...binnen een mum van tijd heb je het gevoel dat je lid bent geworden van een groep, met alleen maar vrienden.Saskia geeft geweldige tips, alleen maar opbouwende kritiek en dat alles doet ze op een persoonlijke manier, met de nodige humor en dat heeft z'n weerslag op de groep...want daar werd geen lelijk woord geschreven.Tijdens de challenge dagen werd me al duidelijk dat ik een verslaving aan het opbouwen was, dat ik in een zwart gat zou vallen na de challenge...dat ik zelfs de andere challenge-genoten en Saskia zou gaan missen.Gelukkig is er een vervolg na de challenge en daar ben ik nu 14dagen mee bezig.En ook die groep voelt als een warm bad!
Marjon Hapers van Engelen
Marjon Hapers van Engelen
2018-04-25T07:53:09+0000
Afgelopen week aan de challenge mee mogen doen. Wat heb ik veel geleerd en wat een hoop gezelligheid! Heel veel nuttige tips meegekregen van Saskia en ook in de groep bracht iedereen het beste in elkaar naar boven. Dikke pluim voor Saskia en heb je nog nooit aan een challenge meegedaan, dan raad ik je zeker aan een keer mee te doen, echt meer dan de moeite waard!Dankjewel voor alles Saskia!
Mariska Langeveld
Mariska Langeveld
2018-04-24T21:05:46+0000
Wat een geweldige ervaring, de fotografie challenge van Saskia. Elke dag een opdracht, voor het maken van foto's van jouw hond(en)! Het was verslavend, zoveel foto's gemaakt en ideeën gekregen!! Super veel geleerd, fijne begeleiding gehad, goede tips en....bijzonder mooie foto's gemaakt van mijn schatjes�� Dank je wel Saskia voor deze geweldige fotografie- week!!! Veel geleerd!!��
Yvonne Wagemans
Yvonne Wagemans
2018-04-24T20:51:52+0000
genoten van de challenge en doe nu al even de online cursus. bevalt heel goed waar ik al veel heb geleerd. Het is een gezellige groep waar veel feedback aan mekaar gegeven wordt. Ook de extra uitleg van Saskia is heel duidelijk en plezierig
Nicole Schröder
Nicole Schröder
2018-04-24T16:40:37+0000
Ik wil je een groot compliment geven Saskia Weijman. Je geeft ons zoveel meer dan alleen maar fotografie tips. Het is meer mindfull omgaan met je hond. Zeker de challenge geluksmomentjes zet je zo aan het denken. Bewustwording. Niet te geloven hoeveel van die geluksmomentjes er zijn die je normaal bent gaan vinden. Met Baica in de stoeltjeslift in Oostenrijk of springend van geluk op een gletscher of gewoon ‘s avonds haar koppie op mijn been, contact maken. Bedankt voor deze eye opener. ��
Marlou Olij-Schröder
Marlou Olij-Schröder
2018-04-24T12:57:22+0000
Super leuk Saskia die Challenge. Ik geniet ervan en profeit bij elke foto die ik maak. Split second waarbij je nu denkt waarom maak ik de foto nu zo ff stapje, door je knieen of wat dan ook en de foto is 100x leuker/mooier. Echt geweldig leuk.
Rianne van Veen
Rianne van Veen
2018-04-24T08:19:06+0000
Super leuke challange van een week, van mij had hij nog wel wat langer mogen duren, 🙂 Je denkt nu toch meer na ,als je een foto maakt. Dank je wel Saskia voor de leuke live uitzendingen op een leuke persoonlijke manier vol met handig tips en tricks.
Tamara Vreeman
Tamara Vreeman
2018-04-11T12:45:01+0000
Saskia legt het heel duidelijk uit. En brengt een positieve vibe mee die iedereen aansteekt in de groep. Dit zorgt ervoor dat je niet bang bent je minder mooie foto's te plaatsen. Kon niet alle dagen meedoen maar heb toch heel veel geleerd en ga er verder mee aan de slag. Bedankt Saskia
Linda de Vries
Linda de Vries
2018-04-10T20:20:08+0000
Echt heel leuk die challenge van een week! Ook al zijn sommige dingen niet nieuw word je wel uitgedaagd om ermee aan de slag te gaan ennog betere foto's te maken. Goeie feedback en erg " huiselijke" sfeer. Aanrader!
Vicky van Bijnen
Vicky van Bijnen
2018-04-10T15:14:49+0000
Top! Erg leuk om te doen, verslavend zelfs! Zal het erg gaan missen, Saskia helemaal geweldig! Legt het goed uit en de filmpjes en foto's met Storm en Jill erbij zijn geweldig! Raad iedereen aan om mee te doen want je leert heel veel en je bent leuk en ontspannen bezig met je honden-"kind". Hartelijk bedankt Saskia en veel succes verder. Sterkte met je pols en knuffels voor de � �
Jacqueline Beesemer
Jacqueline Beesemer
2018-02-11T21:15:18+0000
Dank je wel Saskia voor een super leuke en hele leerzame week...wat heb ik veel geleerd en wat hadden we trouwens een leuke groep.En dan blijk ik aan het eind ook nog zomaar de winnaar te zijn van een online cursus van jou��dus dat wordt nog meer van jou leren.Ik zal zo'n challenge zeker aanbevelen.
Imilda Hosmar-Machielsen
Imilda Hosmar-Machielsen
2018-02-11T13:42:24+0000
Lieve Saskia, wij willen je graag hartelijk bedanken dat we mee hebben mogen doen met deze challangeweek. We hebben ontzettend genoten van alle foto's , verhalen en ook nog veel mogen leren deze week. En dit alles doe je zomaar. Maar weet dat dit erg gewardeerd wordt. Super bedankt en een dikke knuffel van Imilda en Bogey �.
Gea Engbers-Mustert
Gea Engbers-Mustert
2018-02-10T07:09:30+0000
De workshop/challenge Hondenfotografie met je Smartphone is fenominaal! Je enthousiasme en passie breng je aan ons over. Wat een tips en trucs! Ik maak nu prachtige foto’s en heb er echt een hobby bij. Bedankt voor jouw inspiratie.
Jeanette Olie
Jeanette Olie
2018-01-30T15:30:34+0000
zo leuk geweest de challenge van afgelopen week, ga nu de online cursus volgen. SUPERLEUK om te doen!!!! Saskia doet het zo leuk en legt alles heel goed uit! Sankia nogmaals bedankt, ik heb er een hele leuke hobby bij!!!!
Fily Pergens
Fily Pergens
2018-01-29T23:21:51+0000
Ik heb meegedaan aan de challenge van een week.Waarin je héél veel leuke tips krijgt om met je mobiel, al die mooie momenten 'bewust' vast te leggen...Genoten, veel geleerd en Saskia doet dit op zo'n persoonlijke en geweldige manier dat je nog méér enthousiast wordt bij elke foto die je maakt...een échte aanrader!!Ik ben óók nog eens de gelukkige winnaar van de online cursus geworden...héél veel zin �
Inge Van Der Aart
Inge Van Der Aart
2018-01-29T19:54:07+0000
Meegedaan aan de challenge. Wat was dat leuk om te doen ! Allerlei dingen ontdekken vwb het fotograferen met de smartphone. Hele handige tips en ontzettend leuke begeleiding van Saskia dmv de live uitzendingen via FB. Nogmaals bedankt !
Jo Bé
Jo Bé
2018-01-28T12:45:31+0000
Lid geweest van sessie 22 januari, prachtige week achter de rug. Ik was al gewend wat foto's & filmpjes te maken samen met onze hond, maar toch nog veel bijgeleerd! Super enthousiaste Saskia, kan het iedereen warm aanbevelen ...
Sylvia van Haren-Eijeriks
Sylvia van Haren-Eijeriks
2018-01-28T09:58:08+0000
Hartstikke bedankt voor de challenge. Ik heb veel geleerd van je opdrachten en tips. Ik denk erover om de cursus van de zomer bij je te gaan volgen. In ieder geval raad ik iedereen aan om mee te doen met de challenge.
Ellen Gerritse
Ellen Gerritse
2018-01-10T20:50:43+0000
Wat een foto challenge week één en al foto's. Leuke opdrachten. Heel veel geleerd. En Saskia is een mooi mens met veel liefde voor honden. Wat in haar verhaal en foto's heel goed zichtbaar is. Ze brengt de informatie leuk en duidelijk, geeft tips en ze is heel betrokken bij de mensen in de fb groep.Echt een aanrader om je ook eens in te schrijven voor zo'n smartphone foto challenge.
Ingrid Nijssen
Ingrid Nijssen
2018-01-10T17:42:43+0000
Saskia, ik heb genoten van de challenge en de tips die ik van je heb gehad zijn zeer waardevol. Ik raad iedereen aan om mee te doen. Voor mij is de online cursus wat te dicht op de afgelopen week, mocht je over een half jaar weer zo’n leuke aanbieding hebben dan doe ik graag mee. Groetjes ook namens Max en Chica�
Monique Paauw
Monique Paauw
2018-01-10T07:44:58+0000
Net klaar met de online cursus fotoworkshop met je mobiele telefoon.Dit is een ontzettend leuke en leerzame workshop.Heel veel geleerd, en Saskia legt alles op een hele leuke en zeer prettige manier aan je uit.Ze zorgt ervoor dat je dit met veel enthousiasme doet, dit omdat je aangestoken word door haar enthousiasme.Al met al zeer aan te raden om bij haar een workshop te volgen
Hedwig Passier-Van Veenendaal
Hedwig Passier-Van Veenendaal
2017-12-18T19:48:25+0000
Een geweldige challenge gevolgd bij Saskia Weijman van hondenfotograferen. Heel veel bruikbare tips gekregen van Saskia, waardoor de kwaliteit van de foto's via mijn smartphone met sprongen vooruit is gegaan. Een echte aanrader!
Jorien Becker
Jorien Becker
2017-12-17T18:01:12+0000
De December challenge was fantasties. Saskia weet echt hoe ze het brengen moet, en haar enthousiasme straalt gewoon er af. Je leert oh zo veel, en de band die je krijgt in je eigen groep is ook zo leuk. Je krijgt er gewoon zin in om te gaan wandelen en kijken hoe leuk je je honden op de foto kan krijgen. Veel success aan de opvolgende groepen.
Geppy's Kooikerhondjes
Geppy's Kooikerhondjes
2017-12-17T08:29:09+0000
De foto challenge gevolgd, mbv opdrachten en tips, gegeven door Saskia. Echt super leuk en duidelijk opgezet, en veel geleerd over de mogelijkheden die er zijn op je iPhone en bewerken: HEEL ERG BLIJ MEE👍🏼❣️THNX🤗
Monique Rooze-Mulder
Monique Rooze-Mulder
2017-11-14T17:17:16+0000
Ik doe bijna nooit mee aan een challenge maar wat ben ik blij dat ik deze keer mijn gevoel heb gevolgd !!!! De benadering heb ik als heel positief, persoonlijk en leerzaam ervaren. Ik vond het superleuk en werd vanzelf enthousiast Zal er nog vaak aan terugdenken , foto's maken zal nooit meer hetzelfde zijn met deze goede tips. Super bedankt , ook namens Keet
Hennie Rusthoven
Hennie Rusthoven
2017-11-14T17:09:49+0000
Ik vind het ontzettend leuk veel goeie tips en heel duidelijke uitleg van Sakia..Veel nieuwe dingen geleerd...Ik kan iedereen het aanbevelen om mee te doen met hondefotograveren..En zo fijn dat je vragen kan stellen als er iets niet lukt en je goede uitleg weer krijgt...En een ontzettend leuke groep ..Dank je wel Saskia vond het super leuk om mee te doen..Gr Hennie.
Sandra Zwanenburg-don
Sandra Zwanenburg-don
2017-11-14T16:05:45+0000
Een super leuke en leerzame week gehad. Heel veel foto’s gezien met veel oei oefff en achhhhhhhhh. Iedereen hartstikke bedankt voor de reacties op mijn foto duo Boris en Bailey. Ennnnnn Saskia nogmaals bedankt dat ik mee kon doen aan deze challange.
Bea Spijkers
Bea Spijkers
2017-11-14T14:33:37+0000
Meegedaan met de challenge hondenfotografie, uitstekend bevallen, leuke opdrachten en een super docent. In Jip en Janneke taal werden zaken uitgelegd en de begeleidende filmpjes maakten het verhaal compleet. Saskia bedankt voor de tips, trics en de leerzame challenge. Grtjs van Bea en Baloe
Priscilla Appelman-vd Horst
Priscilla Appelman-vd Horst
2017-11-14T10:55:45+0000
Dank je wel Saskia voor alle tijd en energie die je in de challenge stopt! Het is echt een aanrader voor iedereen met een mobiele telefoon. Het is inderdaad zoals je zegt die heb je altijd bij je en daar mee kan je de mooie dagelijkse dingen vast leggen. Door de challenge leer je ook nog hoe je dat op een manier doet dat het er ook nog spectaculair uit ziet! Dankjewel!
Cristel Aarts
Cristel Aarts
2017-10-25T08:43:00+0000
Ik heb meegedaan met de gratis challenge hondenfotografie met je smartphone. Dat was in 1 woord geweldig! Saskia brengt deze challenge met veel humor, plezier en liefde, en weet zo perfect over te brengen wat de bedoeling is. Ze staat alle deelnemers persoonlijk bij met advies en leuke comments, of je nu beginner bent of al wat meer gedaan hebt met fotografie. Van harte aanbevolen!!!
Tessa Broeders
Tessa Broeders
2017-10-24T10:39:53+0000
mee gedaan met de foto challenge van een week, het was erg leuk en ook veel goede tips gekregen waar ik meteen mee aan de slag kon. Ik vond ook het contact en zien waar de anderen mee bezig waren heel leuk.Echt een aanrader!
Dieneke Hollmann
Dieneke Hollmann
2017-10-24T06:08:23+0000
Ik kan hondenfotograferen van harte aanbevelen aan iedere fotoliefhebber, of je nou een smartphone hebt of een 'gewone' spiegelreflex camera.Saskia weet als geen ander je te enthousiasmeren, te voorzien van hele goede tips en je ook echt de kneepjes van het vak bij te leren.Zelf heb ik een cursus gekocht bij Saskia voor mijn partner's verjaardag. Ook van zo'n cadeautje weet ze weer iets speciaals te maken. En de cursus was perfect, inclusief een heel duidelijk naslagwerk! Als je op zoek bent naar een workshop of training die veel meer biedt dan de standaard trainingen, dan ben je bij Hondenfotografren aan het juiste adres.
Perra van Wel
Perra van Wel
2017-10-22T19:10:10+0000
Super leuke challenge. Elke morgen weer spannend welke opdracht er klaar staat. Saskia brengt het heel leuk met mails, links, persoonlijke verhaaltjes en life video's en is echt een no nonsens type dat gek is op honden en fotograferen. Volgens mij is het een super grote groep mensen die meedoet en toch heb je persoonlijk contact. Saskia bedankt voor de leuke challenge ik heb er van genoten.
Monique Bosma-de Nas
Monique Bosma-de Nas
2017-06-22T06:29:05+0000
Saskia, ik had vorige week geen tijd om je op tijd te bedanken! Bij deze,ik vond de challenge erg leerzaam en errrruuug leuk!!Ontzettend veel wijzer geworden van het fotograferen met je mobiel,super mooie foto's gemaakt omdat ik nu weet waar ik op moet letten� Super Bedankt�
Annette Wal van Der
Annette Wal van Der
2017-06-14T18:40:48+0000
Het was super leuk en leerzaam om aan deze challenge mee te doen. Nuttige tips en trucs die er voor zorgen dat je zelfs met je smartphone mooie foto's kan maken en ze uitgebreid kunt bewerken. Bedankt Saskia!
Mieke Schoonheim-Schaefer
Mieke Schoonheim-Schaefer
2017-06-14T07:44:13+0000
Hele leuke leerzame challenge........veel geleerd over mijn mobiel.....veel geleerd over hoe ik mooie foto's kan maken van mijn beestenboel.Heb heel veel plezier gehad om elke dag weer een nieuwe challenge te maken van de honden.Saskia dank je wel.
Hummer De Bruin
Hummer De Bruin
2017-05-07T20:38:49+0000
Wat een super gezellige en leerzame workshop hadden we vandaag! Saskia steekt iedereen aan met haar enthousiastme. Ze leg op een begrijpelijke manier uit hoe je camera werkt en is erg behulpzaam tijdens het in de praktijk brengen
Kelly DeVries
Kelly DeVries
2017-03-11T18:08:37+0000
Afgelopen week heb ik meegedaan met de honden-fotograferen-met-je-smartphone-challenge. In 1 woord: geweldig! Heel veel geleerd, heel veel plezier gehad, en aangestoken met het fotografievirus. Zo erg zelfs, dat ik een spiegelreflexcamera heb aangeschaft en me direct heb ingeschreven voor een workshop van Saskia. Haar kennis en haar manier van deze kennis overbrengen maken dat ik er alle vertrouwen in heb dat het me gaat lukken om nog mooiere foto's te maken van onze honden.
Brandt Astrid
Brandt Astrid
2017-03-06T22:55:29+0000
Hoewel we pas anderhalve week later onze puppy krijgen, heb ik wel meegedaan met de challenge 'honden fotograferen'. De tips zijn erg handig, bruikbaar & goed omschreven. Er zitten leuke video's bij. Saskia was goed aanwezig in de groep. Erg leuk gedaan!
Chantal Groenint
Chantal Groenint
2017-03-04T10:22:14+0000
Ik moet er altijd nog aan denken aan hoeveel mensen me geprobeerd hebben wat uit te leggen over sluitertijd en diafragma... Nooit gelukt. Toen kwam Saskia voorbij en met een half uur dacht ik : ahaaaaaa zo zit dat dus.
Next Reviews

We gebruiken cookies voor Jill en Storm én voor deze website. Door op oké te klikken ga je daarmee akkoord. Je kunt bij de Privacy en Cookies alles lezen hierover.