fbpx

Online Training Hondenfotografie met je Smartphone

Online Training: Hondenfotografie met je Smartphone

Maak de mooiste foto's van je hond, zodat je blijvende herinneringen van hem maakt. Gewoon met je smartphone. 

Uniek in Nederland en België!

  • Vind jij het moeilijk jouw rennende hond superscherp op de foto te zetten?
  • Lukt het je niet om jouw donkere of lichte hond goed belicht te krijgen?
  • Wil je ook graag zinderende zonsondergangs- en silhouetfoto’s maken?
  • Vraag jij je af hoe je een onscherpe voor- en achtergrond krijgt?
  • Wil jij creatiever worden in compositie en standpunten?
  • Mis jij inspiratie voor afwisselende, spetterende foto’s?
  • Wil je er zeker van zijn dat je alle belevenissen van je hond supermooi hebt vastgelegd voor als hij er niet meer is?
Doe dan mee met de online training hondenfotografie met je smartphone.
hondenfotografie cursus

Door de lessen en de inspirerende thema's maak je originele foto's van je hond. Deze zijn gemaakt door de deelnemers.

Zo ziet de online training er uit

In je eigen tempo ga je aan de gang met smartphonefotografie. Je krijgt direct toegang tot de overzichtelijke website van de online training waar je in alle lessen, video’s, checklist en bonussen vindt. Je kunt de training volgen via smartphone, tablet of pc. En natuurlijk overal ter wereld.

De lessen zijn:

Duidelijk, uitleg in Jip en Janneke taal en motiverend. Oja…en natuurlijk af en toe een blooper, want we houden het wel echt zoals het is. Net zoals de foto’s die jij maakt.

Je wordt ook geïnspireerd door live uitzendingen en de mede-deelnemers in de vrijblijvende Facebookgroep. De groep is een leuk extraatje om elkaar te helpen. Natuurlijk kun je ook deelnemen zonder Facebook.

De Online Training is opgezet in modules die je stap voor stap en in zo’n 80 lessen leren om van toevalstreffers naar bewust goed en mooie foto’s te leren maken. Gewoon met je smartphone. 

Zo geef ik les

Hondenfotografie is veel moeilijker dan een bloem of een gebouw fotograferen. Honden staan nooit stil :). De online training is speciaal voor hondenfotografie en in veel lessen zie je onze honden Storm en Jill de hoofdrol spelen. Naast video's zijn lessen uitgebreid met tekst, checklists, voorbeeldfoto's en extra tips. De website is overzichtelijk en op smartphone, tablet of pc te bekijken.

blank

Doe nu mee en krijg korting en bonussen:

Je betaalt nu geen € 299,- maar € 249,-

inclusief BTW

én jij krijg ook nog eens de volgende bonussen:

  • Uitgebreide Foto Feedback van Saskia op 10 foto's t.w.v. € 150,-
  • Lidmaatschap speciale Facebookgroep (mag, moet niet)
blank
blank
Foto's gemaakt met de iPhoneSE smartphone en onbewerkt.

Deelnemer Sonja staat in de top 10 bij NRC Fotowedstrijd

blank

Sonja heeft meegedaan aan de NRC fotowedstrijd met het thema huisdier. Tienduizenden foto's zijn er ingezonden. En zij staat gewoon op nummer 8 met de smartphonefoto van haar Bracco Italiano's Savio en Delano. De jury zei: "De fotograaf heeft een leuk standpunt, deze geeft diepte door de dubbele laag." 

Tijd om haar eens te vragen...
Wat vind je zo leuk aan smartphone fotografie?

"Het leuke aan smartphone fotografie vind ik het feit dat je altijd alles op ieder moment kunt fotograferen. Omdat je, je mobiel tenslotte altijd bij je hebt (althans ik) lichtelijk verslaafd haha."

Waarom fotografeer je niet met een 'andere' camera?
"Ik heb geen camera omdat ik niet met zo'n ding om mijn nek wil lopen. Ik fiets veel met ze of zwem met ze in zee. Ook doe ik aan canicross, jachttraining, zweetwerk en de jongste ook shows. Dan is een camera onhandig."

Wie zien we op de foto?
Dat zijn Savio voorop, en Delano erachter. Savio is 18 maanden en in augustus junior wereldkampioen geworden. Ik ben heel trots op ze!

Welke smartphone heb je?
De Samsung S7

Wat vind je zo leuk aan de online training hondenfotografie?
Ik vind de online training bijzonder leuk en interessant. Heb er inmiddels best veel van opgestoken, waardoor mijn foto's steeds beter worden.

Sonja Weber, januari 2019

Deelnemer Yvonne maakt nu foto's voor een magazine:

review yvonne de vos over hodenfotografie

“Supertrots ben ik … mag ik dat zeggen … op, door mij gemaakte smartphonefoto’s, die geplaatst zijn in het collie blad van een Schotse Collie Vereniging. De beheerder van deze vereniging had mij gevraagd foto’s te maken. Hij wilde van mij alleen maar honden op de foto hebben, geen mensen. 

Op de 1e foto hieronder, de rechterpagina, de keuze van de redactie. De 2e foto een verslag over dwerggroei wat tot grote schrik van de fokker zich heeft voorgedaan bij een nest pups. Ook hier 2 foto’s van mij erbij geplaatst. Last but not least, de 3e foto, op de backcover, een foto van onze Romy. 

Hoe leuk is dit, sowieso om te doen, maar ook te zien dat je naam erbij staat. 

Dankjewel, Saskia Weijman, dat je op mijn pad gekomen bent en ik daardoor de mogelijkheid had en nog steeds heb om te leren hoe je mooie foto’s kunt maken met je smartphone.”

Yvonne de Vos-Daamen, 9 oktober 2018

Corriejanne doet met Dana mee aan de online training:

Je kunt je nog zo vaak voornemen meer foto's van je hond te maken, in de praktijk valt dat bepaald niet mee. Mede daarom ben ik zo blij met de Online training Hondenfotograferen met je Smartphone. De duidelijke modules/lessen, handige tips en (praktijk)opdrachten motiveren me elke keer weer de tijd te nemen om te oefenen. Zo bouw ik aan een mooie collectie heel verschillende (actie)foto's van mijn border terriër Dana. Trouwens, voor iemand zoals ik - met chronisch tijdgebrek - is zo'n online training ideaal: ik kan helemaal zelf mijn tijd indelen, zo nodig 'terugbladeren' en ik kan nog feedback krijgen ook! Een echte aanrader dus, die me bovendien steeds nieuwsgieriger maakt naar 'die andere' online training. (ze bedoelt de training fotobewerking, red)
blank
Corriejanne Timmers
Eigenaar van Dana de Border Terriër

Sandra over de online training:

"De foto’s die ik maakte van mijn hond Phoebe waren ‘klik en klaar’ foto’s, niet meer dan dat. Toen Phoebe op 20 mei plotseling acuut hartfalen kreeg besefte ik dat ik in de reservetijd zit met haar en graag meer foto’s van haar wil maken. Ik ben bij Saskia de online training hondenfotografie met je smartphone gaan volgen. En wauw, wat veel eyeopeners heb ik gehad! Het is nu zelfs zo dat ik heel anders ben gaan kijken, ik zie nu hoe ik bepaalde foto’s kan maken of hoe anderen dat hebben gedaan. Nooit geweten dat dat allemaal kon met mijn smartphone!
Ik ben helemaal niet technisch en ik vind technische dingen vreselijk. Daarom fotografeer ik ook het liefst met mijn smartphone en niet met zo’n ingewikkelde camera. De online training is heel duidelijk, stapsgewijs en de combinatie van video, tekst en checklists maken het heel erg compleet. Door het totaalplaatje begrijp ik wat er bedoeld wordt en kan ik het zelf toepassen. Ik moet trouwens ook vaak lachen als Jill en Storm weer iets geks doen in de video, het is allemaal echt en persoonlijk. De wandelingen met Phoebe zijn heel anders geworden. We nemen de tijd, ik zie mooie fotomomenten, zij kan lekker snuffelen en we zijn samen bezig. Niet alleen worden mijn foto’s beter, maar ook het samen vastleggen van die momenten voor later maken het heel bijzonder. Ik ben blij dat ik er op tijd achter ben gekomen dat dit allemaal mogelijk is met mijn smartphone. Omdat de foto’s nu wel lukken is het veel leuker geworden om te fotograferen. Het is een cadeautje dat Phoebe en ik dit nog samen kunnen doen."
blank
Sandra de Waardt

Als je op de knop ' Ja, ik doe mee' klikt kom je op de pagina waar de bestelling staat aangegeven. 

Daar klik je op afrekenen om veilig via iDEAL of Bancontact te betalen en je gegevens voor de online training door te geven. 

Direct na je betaling krijg je de inloggegevens en bevestiging met factuur gemaild.

Heb je vragen? Dan kun je me bereiken via info@hondenfotograferen.nl of tel: 06 - 57 53 83 93 

Nee, juist niet. Het is anders dan de challenge want er is nu geen tijdsdruk. Het kost zoveel tijd als jij er aan wilt besteden. 
Je krijgt levenslang toegang én je kunt je eigen tempo bepalen. Ideaal, toch?
Niets moet, alles mag...zolang het over smartphone hondenfotografie en de online training gaat natuurlijk haha.

Neehoor, ik leg alles zoals je van me gewend bent duidelijk uit. Rustig en met voorbeelden. Je hoeft absoluut niet technisch te zijn om mee te doen en mooie foto's te leren maken. 

Nee, fotograferen is meer dan alleen een supersonische camera hebben. Je leert in deze online training de beste foto's te maken met de mogelijkheden van jouw smartphone camera. En het gaat daarnaast ook om het ‘vangen’ van het moment, die ene blik, die situatie, de compositie, de belichting en de manier waarop je de foto maakt.

Ja, je krijgt binnen een paar minuten je toegang gegevens via e-mail toegezonden na het betalen van de online training. Je kunt dan meteen inloggen en starten met de eerste modules.

Ja, je kunt in 2 termijnen betalen. De eerste termijn betaal je direct en de volgende termijn een maand later. Vanwege de extra kosten die ik maak om je dit aan te bieden betaal je € 10,- extra op het totale bedrag. Je krijgt na het bestellen direct toegang tot de online training. Stuur even een mailtje naar info@hondenfotograferen.nl en ik maak het voor je in orde

Ja, dat kan zeker. 

Je krijgt na het bestellen meteen alle inloggegevens, maar je kunt starten wanneer jij dat wilt. Dus wil je eerst nog op vakantie of heb je andere dingen te doen? Geen probleem, de online training kun je volgen wanneer en waar jij wilt. Er is geen tijdsdruk.

Anderen zeggen tegen mij: 'je bent gek, dat moet je niet doen'. Maar ik doe het toch: 14 dagen niet goed, geld terug garantie.

Zo werkt het: je krijgt na aankoop toegang tot de online training. Daarom heb je eigenlijk geen recht op de wettelijke 14 dagen bedenktijd...Maar ik geef je die dus toch. Als jij om wat voor reden dan ook de online training niet meer wilt volgen kun je me dat binnen 14 dagen na aankoop laten weten en stort ik het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug. Dus ook als je al lessen hebt gevolgd in die periode. Gegarandeerd.

Ja, er is een hele leuke en veilige Facebookgroep  om je foto's te plaatsen, inspiratie op te doen, de live video's live te kunnen bekijken en er leuke nieuwe contacten op te doen om te wandelen of samen te fotograferen. Maar, je kunt de online training ook helemaal volgen zonder deelname aan de Facebookgroep. 

Nee, dat moet niet. De Facebookgroep is bedoeld als 'extra service' om je foto's te plaatsen, inspiratie op te doen, de live video's live te kunnen bekijken en men doet er zelfs leuke nieuwe contacten op om te wandelen of samen te fotograferen. Maar, je kunt de online training ook helemaal volgen zonder deelname aan de Facebookgroep.  Dus het antwoord is: nee, dat moet niet, het mag wel 🙂 

Dat is een leuke dag, samen met andere honden- en smartphonefotografie liefhebbers die meedoen aan deze online training. Om elkaar ook eens 'in het echt' te zien en spreken. Als je het leuk vindt kun je gratis meedoen 🙂 Als de datum voor de volgende Meet & Greet bekend is, krijg je van mij de uitnodiging.

Ja, je kunt vanuit elk land meedoen. Betalen kan veilig via iDEAL of voor België via Bankcontact. Deze keuze kun je maken bij het afrekenen. 

Als je via PayPal wilt betalen, stuur me dan even een berichtje. 

Alle lessen zijn in het Nederlands.

Ja, de online training kun je volgen op elke smartphone, tablet, iPad, laptop en pc.

Dat is een heel gebruiksvriendelijke online leeromgeving waarin je alle modules en lessen overzichtelijk kunt volgen. Lessen bestaan uit videouitleg, teksten, checklists, badges, en een leuke eindopdracht waarna je een certificaat krijgt! Er wordt ook automatisch voor je bijgehouden welke lessen je hebt gevolgd en hoe ver je bent. Je kunt de online training volgen op smartphone, tablet, iPad, laptop en pc. De Foto Feedback Sessies vinden digitaal plaats in je eigen online trainingsruimte. Om je een idee te geven kun je de video bovenaan deze pagina bekijken en hieronder een screenshot. 

blank

Er zijn nu 80 lessen die je alles leren over hondenfotografie met je smartphone fotografie. Bestaande uit video's, tekst uitleg, checklists, inspiratie, voorbeeld foto's, leuke eindopdracht en een echt certificaat.

Er zit een logische volgorde in de modules en lessen zodat je stap voor stap leert de mooiste foto's te maken. Vanaf het moment dat je de inloggegevens hebt gekregen krijg je direct toegang tot de modules 1 tot en met 3. Daarna komt er per week een nieuwe module beschikbaar totdat je bij de laatste module bent. De Online Training bestaat uit meer dan 60 lessen.

Door deze lesopbouw behaal jij de beste resultaten.

Een voorbeeld:

Je start op 1 februari. Je krijgt dan direct toegang tot de modules 1 tot en met 3.

Een week later (8 februari) krijg je ook toegang tot module 4, een week later (15 februari) ook tot module 5. Dit gaat zo door todat je bij module 11 bent gekomen.

Je behoudt levenslang toegang tot de modules en lessen van de online training.

Als je de online training volgt inclusief Foto Feedback Sessie, dan krijg je toegang tot de 1-op-1 feedback-sessie-pagina. Dit is een pagina in je eigen online trainingsruimte waar jij je foto's kunt uploaden en vragen kunt stellen. Deze foto's kun je per stuk uploaden wanneer het jou uitkomt. Het maximum aantal foto's en vragen dat je kunt indienen voor feedback is 10 stuks. Binnen 3 werkdagen krijg je van Saskia een uitgebreide reactie terug op je ingestuurde foto en vraag.

Ja, als je aan de online training meedoet kun je ook elke week gratis medoen aan de FotoFriday thema-opdrachten. Dit mag, dus moet niet! Elke vrijdag krijg je een e-mail met een thema, bijvoorbeeld 'snuffelen'. Superleuk om te doen en je wordt er creatiever door én je gaat anders kijken tijdens het fotograferen. Ook krijg je op die manier een grote variatie aan foto's van je hond. 

Deze online training kost voor niet-challenge-deelnemers en zonder korting: € 249,- . Jij kunt nu profiteren van de korting, de bonussen én je krijgt de Foto Feedback Sessie er gratis bij. En als het het leuk vindt kun je deelnemen in de supergezellige Facebookgroep van deze training. 

Ja dat kan, je kunt binnen 14 dagen na aankoop je bestelling annuleren. Je aankoopbedrag wordt dan binnen 14 dagen teruggestort op je bankrekening.

De foto's op deze pagina en in de challenge zijn gemaakt met de iPhone SE (prijs € 450,-), de Samsung J5 (prijs € 250,-), de Huawei P20 of de Motorola G (prijs € 156,-). Ik heb deze dus niet gemaakt met de duurste smartphones die er zijn. Je kunt met elke smartphone mooiere foto's maken van je hond, je moet alleen leren en weten hoe je dat doet en daar help ik je graag bij.

Nee, het gaat niet om megapixels, maar om het beter leren fotograferen met de smartphone camera en het vastleggen van het moment, die ene blik zodat je mooie herinneringen kan maken met je smartphone.

Deze online training is gericht op smartphonefotografie. je kunt alles wat je leert ook deels toepassen op fotograferen met andere camera's. Op de hondenfotograferen.nl website staan specifieke workshops die ik aanbied voor systeem- compact- en spiegelreflexcamera's.

Dat komt nauwelijks aan bod in deze online training. Er is een aparte fotobewerkingstraining speciaal voor hondenfotografie, zie de website binnenkort.

Ja, de Deelnemers Facebookgroep is altijd open voor je zodat je elkaar nog steeds kunt motiveren, helpen en foto’s kan laten zien.