• 06-57538393
  • info@hondenfotograferen.nl
  • Ma - Vrij: 9:00 - 17:00
Menu

Zet Bickel maar eens op de foto...

Probeer eigenwijze Bickel maar eens op de foto te zetten...

Dit zijn Bickel en Vera.

Vera vertelde me gisteren dat ze samen met Bickel een van de allereerste challenge deelnemers waren.

Ze dacht: “hondenfotografie met je smartphone...wat moet ik daar nou van verwachten? Ach, het is gratis en wat heb ik te verliezen? Dus, ik heb me snel ingeschreven.

Een paar dagen later begon de challenge, en wat was het leuk! De opdrachten kreeg ik per e-mail, en alles werd duidelijk en rustig uitgelegd.

Saskia is gewoon lekker zichzelf en de filmpjes met Jill en Storm zijn spontaan.

Ik had echt geen idee hoe ik met mijn smartphone leuke foto’s kon maken van Bickel en na de challenge kon ik ineens wél leuke foto’s maken! Het was boven verwachting en daarom ben ik ook doorgegaan naar het vervolg. Daar heb ik écht geleerd hele mooie foto's te maken met mijn smartphone.

Ik geniet nu veel meer van onze wandelingen samen. Ik zie mooie fotomomenten, de kleine dingen in de natuur, de schitterende zonsondergangen. En mijn band met Bickel is sterker geworden.

Ontzettend leuk om te doen!”

Selfie van Vera en Bickel

Foto's gemaakt door Vera

Ik ben blij...

Dat ik alle foto's van Bickel helemaal zelf kan maken. Een 'ingehuurde' fotograaf maakt niet de foto's met het echte karakter van mijn eigen hond. Ik kan zelf een hele fotoserie maken, het hele jaar door op alle momenten. Als ik een schitterende zonsondergang zie aankomen ga ik naar buiten en maak ik foto's. Wat zou dat wel niet gekost hebben als ik dat door een fotograaf had laten doen? 

Leuke weetjes over Bickel

  • Bickel's vriend heet Johnny
  • Bickel snurkt als een makke beer
  • Bickel is gek op alles wat vies is: blubber, koeienstront...
  • Bickel is 4 jaar en heeft veel energie
  • Bickel houdt van iedereen
  • Bickel heeft altijd honger
Vera Nijmands, 23 november 2018
over hondenfotografie met je smartphone
Even de foto's aan de muur showen hoor!

Wil jij ook mooiere foto's maken van je hond met smartphonecamera? Doe dan mee met de gratis minicursus hondenfotografie met je smartphone:

We gebruiken cookies voor Jill en Storm én voor deze website. Door op oké te klikken ga je daarmee akkoord. Je kunt bij de Privacy en Cookies alles lezen hierover.