• 06-57538393
  • info@hondenfotograferen.nl
  • Ma - Vrij: 9:00 - 17:00
Menu

Reviews hondenfotografie workshop en challenge

Reviews gegeven door deelnemers aan de hondenfotografie workshops en challenge.

Jij wilt toch ook van iemand anders horen wat ze van Hondenfotograferen.nl vinden?
Meer dan 200 deelnemers hebben de volgende reviews gegeven over wie ik ben, wat ik doe en aanbied. Lees ze hieronder.
Groet Saskia

Beoordeling van deelnemers:
5/5
Ina Hofenk
Ina Hofenk
2019-11-16T07:55:05+0000
Super goede uitleg van Saskia leuk om de lessen te volgen en als je het niet snapt krijg je duidelijk uitleg leuk en leerzaam ook de filmpjes lijkt net of je erbij bent vertrouwd gevoel daarom ga ik ook door met de vervolg cursus
Jolanda ten Hoor
Jolanda ten Hoor
2019-10-19T18:52:36+0000
heb hier heel veel geleerd nu nog tijd krijgen om de online cursus te gaan doen 🙄
Jacqueline Ten Kortenaar
Jacqueline Ten Kortenaar
2019-10-12T19:37:12+0000
Afgelopen week mee gedaan aan de minicursus. Was heel leuk. Beslist een aanrader.
Judith Van Daatselaar-de Veth
Judith Van Daatselaar-de Veth
2019-10-09T17:42:33+0000
Saskia is erg enthoushiast en legt het erg duidelijk uit. Erg fijn ook de tips uit de live uitzendingen. Geen spijt van mijn deelname aan de minicursus waardoor ik de online cursus gestart ben.
Annelies Lijesen-Kuntze
Annelies Lijesen-Kuntze
2019-09-30T11:00:45+0000
Geweldige uitleg en live gezellig en leerzaam
Car Heijm
Car Heijm
2019-09-03T08:31:26+0000
mee gedaan aan de 5 daagse online gratis cursus, echt super leuk, makkelijke uitleg ,handige tips en zo leuk hoe het gebracht wordt.Ben zelfs door gegaan met de vervolg cursus...
Sylvia Mairo
Sylvia Mairo
2019-08-31T08:00:02+0000
Ja super leuk deze week een kleine mini cursus gedaan. Ga vanaf nu meer spelen met de foto's die ik maak van mijn lieve June.
Irma Krul
Irma Krul
2019-08-22T16:47:49+0000
Alles...... super begeleiding, goeie tips.leuke opdrachten. Zelfs bij de korte cursus heb ik veel geleerd. Dus zeker doen is echt de moeite waard.
Yvonne Basten-Leenders
Yvonne Basten-Leenders
2019-08-12T08:27:44+0000
superleuk om mee te doen, leuke tips,makkelijk uitgelegd top!!!
Nolly Wernars-boers
Nolly Wernars-boers
2019-08-11T17:18:29+0000
Het is een leuke en leerzame cursus in zeer begrijpelijke taal! Het zijn allemaal gezellige lessen en......Wat zo leuk is ,is dat je alle beslommeringen even los kan laten en je er heel vrolijk van wordt.Ook de foto’s die je medecursisten plaatsen op Facebook zijn de moeite waard om nog meer ideeen op te doen.Jammer dat de cursus er zo’n 10 jaar geleden nog niet was toen mijn labrador nog leefde . Bedankt,Saskia
Petra Verhoeve
Petra Verhoeve
2019-08-10T10:06:18+0000
Zojuist gebruik gemaakt van de gratis mini-cursus. Makkelijk toepasbare tips om snel mooiere foto’s te kunnen maken. Sommige dingen gebruikte ik al, maar toch nieuwe dingen geleerd. Ik vond de cursus icm de Facebook pagina waar je alle resultaten kunt bekijken super!
Elma De Borst Koster
Elma De Borst Koster
2019-08-10T09:49:04+0000
leuke korte zeer leerzame cursus...ik zeg doen👍👍🐾
Henriëtte Brekelmans
Henriëtte Brekelmans
2019-08-10T08:49:42+0000
5 Daagse gratis minicursus gedaan en mooie resultaten behaalt. Eindelijk eens een cursus die in Jip en Janneke taal wordt gegeven . Laagdrempelig en persoonlijk contact Ik ga door met de vervolgcursus . Complimenten aan Saskia en ga zo zeker door!
Monique Sluitman-Op Den Brouw
Monique Sluitman-Op Den Brouw
2019-08-10T07:56:26+0000
Ik heb meegedaan aan de gratis 5 daagse cursus Hondenfotografie met je smartphone van Saskia. Voor een gratis cursus al zeer uitgebreid. Lekker bezig zijn met je beste maatje en via de Facebook groep veel foto's en verhalen van anderen zien. Kortom, doe mee als je meer wil leren over het fotograferen van je hond met je smartphones!
Max Mochel
Max Mochel
2019-07-31T16:22:46+0000
het is toch erg leuk om beter met je telefoon te kunnen fotograferen.
Jolanda Aussems-Heijnens
Jolanda Aussems-Heijnens
2019-07-20T07:54:05+0000
Online mini-cursus is hartstikke leuk om te doen!Duidelijke uitleg, leuke oefeningen, veel tips ........ nooit geweten dat je zoveel meer met je smartphone kunt doen als het om fotograferen gaat!👍👍👍
Manon Machiels
Manon Machiels
2019-07-19T07:01:14+0000
Meegedaan met de minicursus! Superleuk en leerzaam. Iedere dag een oefening die je meteen tijdens de wandeling kunt toepassen. Aan het eind van de dag een live moment met extra tips en terugblik. Heel laagdrempelig en een aanrader voor elke hondenbaasje! 🐶 Complimenten Saskia!!Ook van Woffel! ⭐️⭐️⭐️⭐️
Kitty Fritzsche-Box
Kitty Fritzsche-Box
2019-07-18T18:28:54+0000
nuttige tips voor je smartphone
Ervine van der Kallen
Ervine van der Kallen
2019-07-17T17:49:57+0000
Leuke bezigheid, goede tips. Andere kijk op je hond!
Yo Landa
Yo Landa
2019-07-02T09:58:07+0000
Toen ik het bericht voorbij zag komen van de gratis mini-cursus hondenfotografie was ik sceptisch. Dat kon niet veel zijn, toch? Maar ik bleek er al direct vanaf les1 naast te zitten. De duidelijke uitleg en persoonlijke benadering waren bijzonder prettig en met de ‘leerstof’ kon ik meteen aan de gang. Ik was aan het einde van de mini-cursus zo enthousiast dat ik besloot door te gaan. En ook hier, in de ‘echte’ cursus zijn de lessen prettig en duidelijk. Hoewel ik net ben begonnen heb ik al veel opgestoken van fotograferen en mijn smartphone beter leren kennen. Thanx Saskia voor een superleuke nieuwe hobby!
Linda Castro
Linda Castro
2019-06-22T22:49:50+0000
Hele leuke opzet, veel geleerd in die paar dagen. En door de cursus nog bewuster met Fynn samen geweest.
Jolanda van den Berg
Jolanda van den Berg
2019-06-22T20:21:32+0000
Meegedaan met de gratis mini cursus. Leuke tips en trucs gehad en ook allemaal duidelijk uitgelegd. Ook de live uitzendingen zijn erg leuk. Nu verder met de uitgebreide cursus hondenfotografie met je smartphone. Ik heb er nu al zin in.
Moni Raulf
Moni Raulf
2019-06-21T06:37:43+0000
Leuk mens, goede uitles, nuttige tips en ook de gratis cursus en nieuwsletter is een aanrader!
Joukje Sijtsma
Joukje Sijtsma
2019-05-27T15:47:55+0000
Echt een hele leuke cursus. De uitleg was erg duidelijk. Heb er een hoop van geleerd ondanks het feit dat ik de smartphone altijd al gebruik om foto's te maken. Echt top👌

We gebruiken cookies voor Jill en Storm én voor deze website. Door op oké te klikken ga je daarmee akkoord. Je kunt bij de Privacy en Cookies alles lezen hierover.