• 06-57538393
  • info@hondenfotograferen.nl
  • Ma - Vrij: 9:00 - 17:00

Reviews hondenfotografie workshop en challenge

Reviews gegeven door deelnemers aan de hondenfotografie workshops en challenge.

Jij wilt toch ook van iemand anders horen wat ze van Hondenfotograferen.nl vinden?
Meer dan 200 deelnemers hebben de volgende reviews gegeven over wie ik ben, wat ik doe en aanbied. Lees ze hieronder.
Groet Saskia

Beoordeling van deelnemers:
5/5
Jose Van de Leur-Rijsdijk
Jose Van de Leur-Rijsdijk
2020-08-29T20:01:57+0000
op eenvoudige wijze een stuk wijzer in fotografie met je smartphone!
Agnes Persoon
Agnes Persoon
2020-08-29T10:16:37+0000
Deze week de gratis minicursus gevolgd en wat was het leuk!Ik maakte al erg veel foto’s, maar heb er toch veel van geleerd.Heel veel dank hiervoor!
Els Lannoo
Els Lannoo
2020-08-29T09:31:35+0000
Ik leefde al heel intens samen met mijn honden maar dankzij Saskia en hondenfotograferen.nl onze band toch nog naar een gans andere dimensie getild en er prachtige herinneringen aan overgehouden. Een echte aanrader !! Bedankt !!!
Marleen de Bruin
Marleen de Bruin
2020-08-29T07:00:54+0000
handige tips en goed uitgelegd!super leuk om samen met je hond aan de slag te gaan.
Marianne van Broeck
Marianne van Broeck
2020-07-26T12:58:41+0000
Een superfijne online gratis fotocursus met de smartphone van een hele gedreven inspirerende spring in het veld! Ik ga voor de vervolgcurssus, mijn fotomodel Django zal tevreden zijn 👍👏😘
Mieke Karcher
Mieke Karcher
2020-07-25T16:42:15+0000
Ik raad deze mini cursus iedereen aan! Saskia is een toffe leerkracht die je aanleert, hoe je met je smartphone de mooiste foto's kan maken van je hond of kat enz! Alle dagen heb je een half uurtje live sessie( dat altijd uitloopt) met bespreking van foto's en kan je vragen stellen. Saskia is een topper, dus niet twijfelen en gewoon deze minicursus volgen, je gaat geen spijt hebben 🙂
Corine Koster
Corine Koster
2020-07-14T17:23:30+0000
Iedereen die een hond heeft en het leuk vind om foto's te maken zou eigenlijk een cursusje mee moeten doen. Super leuke cursus en je leert er zoveel van.
Annette Van Alphen-de Jong
Annette Van Alphen-de Jong
2020-06-20T12:27:32+0000
Net meegedaan aan de minicursus. Leuke tips gekregen en mooie foto’s gemaakt! Bedankt voor deze leuke week!
Monica van Hout
Monica van Hout
2020-06-20T08:52:38+0000
In de mini cursus veel tips gehad in duidelijke taal. Prettige manier van communiceren.
Ann Braeckevelt
Ann Braeckevelt
2020-05-04T16:43:50+0000
Bedankt Saskia voor de leuke les de vorige week. Heb er veel bijgeleerd. Wou hier nog mijn collagefoto plaatsen, maar dat lukt precies niet.
Cin DC
Cin DC
2020-05-02T11:17:31+0000
leuke groep en saskia legt alles goed en rustig uit (y)
Gina Aesseloos
Gina Aesseloos
2020-05-02T08:30:48+0000
Deze week de gratis minicursus gevolgd. Saskia legt alles héél goed uit en op een hele aangename manier. Ik heb al veel bijgeleerd! Te leuk om niet verder te zetten, dus ik heb mij ingeschreven voor het vervolg 🙂
Ann Roef
Ann Roef
2020-05-02T08:30:35+0000
Een echte aanrader voor iedereen!! Het is een fijne en leerrijke minicursus die smaakt naar meer. Er is de mogelijkheid op een vervolgcursus, het werkt verslavend😄 dat kan ik je wel vertellen. Het is op een hondvriendelijke, leuke grappige manier gegeven! Ik raad het iedereen aan en dank je wel Saskia van Hondenfotograferen.nl voor deze leuke, leerrijke tijd!
Wenne Wenne
Wenne Wenne
2020-05-02T07:27:06+0000
Meegedaan aan de gratis mini cursus fotograferen met je smartphone. Super leuk om te volgen en zo veel bijgeleerd! De microbe heeft me alvast gebeten en dus ga ik verder met de vervolgcursus. Hondenfotograferen.nl, je bent een TOPPER!
Astrid Meijer
Astrid Meijer
2020-04-29T16:27:48+0000
Nu de derde lesdag van de gratis minicursus honden fotograferen met de smartphone gehad. Super leuk om te doen en zooooooo leerzaam. Gewoonweg top 👍
Femmy Love
Femmy Love
2020-04-12T16:09:21+0000
Cursus online via de email was echt leuk en leerzaam. Heb wat dingen uitgetest maar best nog lastig als je hond bewegelijk is 😂😂. Ik heb een paar mooie foto's kunnen maken. En ga er zeker mee door. Dankjewel voor de lessen 😊
Tessa Huizinga
Tessa Huizinga
2020-04-12T11:23:00+0000
Elke dag een super uitleg! veel vrolijkheid en positiviteit en veel geleerd.
Renate de Jong
Renate de Jong
2020-04-11T19:35:37+0000
Ik heb deelgenomen aan de gratis minicursus. Elke dag een nieuwe opdracht met de focus op een ander aspect van het fotograferen. Super leuk! Ik ben enthousiast en heb mij opgeven voor de vervolgcursus (die je overigens op je eigen tempo kunt volgen). Heel veel zin in!
Linda Van Wagtendonk
Linda Van Wagtendonk
2020-04-11T16:57:15+0000
goed te volgen. enthousiast, toptips, begrijpelijk, gezellig!
Elles Ruumpol-ter Haar
Elles Ruumpol-ter Haar
2020-04-11T14:31:03+0000
Inspirerende cursus vol leuke tips! Doe mee en ervaar het zelf!
Marjo van der Dussen
Marjo van der Dussen
2020-04-11T08:39:14+0000
Heerlijk ontspannen foto's nemen van je hond met de smartphone, heel goede tips , prettige , relaxte en humoristische lessen
Saskia Lankhof
Saskia Lankhof
2020-04-08T09:39:02+0000
Zeker nu alle tijd om aandacht te geven aan foto’s maken van mijn hond.Voor mij echt opfrissen van vaardigheden en kennis.En Saskia heeft een goed opgezette cursus waarbij voor iedereen wat te halen is. Aanrader!
Annemieke Bruins
Annemieke Bruins
2020-03-28T16:26:18+0000
In mijn leven heb ik héél wat cursussen en opleidingen gevolgd. Ik kan me niet heugen dat ik in één week tijd zoveel heb geleerd als in de gratis mini-cursus van Saskia. Nooit geweten dat er zoveel mogelijkheden zaten op mijn smartphone. Alles wordt door Saskia duidelijk en helder uitgelegd en haar enthousiasme is heel aanstekelijk. Ineens maak ik foto's die een verhaal vertellen, geweldig. Het was voor mij dan ook overduidelijk dat ik een me op zou geven voor de vervolg cursus. Dankjewel Saskia!
Annie Bruulsema
Annie Bruulsema
2020-03-24T17:04:23+0000
ontzettend leuk en je leert ook nog heel veel om met je smartphone mooie foto's te maken.
Yvet Leusden
Yvet Leusden
2020-03-10T08:46:29+0000
Ik heb (alleen nog) de minicursus gedaan en wat een superleuke, enthousiaste en persoonlijke aanpak! Echt een aanrader voor iedere hondeneigenaar die meer uit zijn smartphone wil halen.