fbpx
  • 06-57538393
  • info@hondenfotograferen.nl
  • Ma - Vrij: 9:00 - 17:00

Reviews hondenfotografie workshop en challenge

Reviews gegeven door deelnemers aan de hondenfotografie workshops en challenge.

Jij wilt toch ook van iemand anders horen wat ze van Hondenfotograferen.nl vinden?
Meer dan 200 deelnemers hebben de volgende reviews gegeven over wie ik ben, wat ik doe en aanbied. Lees ze hieronder.
Groet Saskia

Beoordeling van deelnemers:
5/5
Joke Laarberg
Joke Laarberg
2020-01-25T16:40:59+0000
Ja! Meegedaan aan de gratis minicursus. Heel leuk, praktisch, gevarieerd en met concrete tips!
Marieke van Engeland
Marieke van Engeland
2020-01-25T08:08:42+0000
Meegedaan met de gratis minicursus. Meer uit nieuwsgierigheid om mijn smartphone beter te leren kennen dan voor te fotograferen, maar in korte tijd zoveel leuke en makkelijke dingen geleerd dat ik helemaal entosiast ben. Zo superleuk om te doen dat ik me opgegeven heb voor de onlinecursus. Echt een aanrader.
Heidi Middelburg
Heidi Middelburg
2020-01-23T18:21:07+0000
Vorig jaar ben ik gestart met de mini cursus en was direct enthousiast. Daarna ben ik de onlinecursus gaan doen en nu begin ik met de fotobewerking. En toen kwam Saskia met met het aanbod voor een workshop "mooie foto's maken in het donker" bij het Chinese Light Festival in Ouwehands Dierenpark. Ik schreef me gelijk en en wat ben ik blij dat ik gegaan ben. Ik heb weer meer geleerd ook over de instellingen van de camera's in mijn smartphone.Saskia is enthousiast, kan alles heel begrijpelijk uitleggen en kan iedereen helpen mooie foto's te maken.
Tonnie de Haan
Tonnie de Haan
2020-01-18T17:19:48+0000
Interessant en leerzaam voor iedereen die van honden houdt.
Kikkert Van Der Horst Ingrid
Kikkert Van Der Horst Ingrid
2020-01-12T21:29:17+0000
super leuk en handig erg veel geleerd in de korte cirsus
Meili Weijman
Meili Weijman
2020-01-12T12:17:46+0000
Super leuke en handige cursus 🙂
Nancy Van Reeth
Nancy Van Reeth
2020-01-11T07:52:33+0000
Het is een toffe, losse maar wel educatieve opleiding. Daarmee bedoel ik, dat er opleiding wordt gegeven, op een losse manier, de lesgeefster geeft de les op een leuke, speelse, menselijke taal les. Ze doet niet uit de hoogte, met moeilijke, onbegrijpelijke woorden. Je ziet ook dat die 2 schatten achter haar op de eerste plaats staan. Net zoals bij ons Laika, op de eerste plaats staat. Ik heb hier van genoten. Heb niet de live uitzending meegedaan, omdat ik steeds op de middag, weg was of afspraak had. Ik zag de uitzending achteraf en vond het heel duidelijk. Dus het werd gewoon in mensentaal gegeven en vond het prima zeer educatief. Bedankt hiervoor en nog veel plezier met je schattige viervoeters. 😘😘😘
Sil D-veld
Sil D-veld
2020-01-10T15:31:56+0000
de gratis minicursus was geweldig! Dank voor alle goede tips ook namens Dex 🐾
Joka Otting
Joka Otting
2019-12-12T13:40:18+0000
Zulke leuke uitdagingen!en Saskia is zo heerlijk down to earth!
Hanneke Tol
Hanneke Tol
2019-12-02T13:02:19+0000
Ontzettend leuke en leerzame cursus...voor baas en hond.
Wilma van Zwam
Wilma van Zwam
2019-12-02T11:09:09+0000
geweldig om te leren wat je uit je toestel kunt halen ( helaas nog geen koffie), en een frisse leuke toffe lerares met hart voor haar hobby
Janneke Pruijsen
Janneke Pruijsen
2019-12-01T10:07:00+0000
Leuk, afwisselend en verfrissende kijk op fotografen met je smartfone!
Ina Hofenk
Ina Hofenk
2019-11-16T07:55:05+0000
Super goede uitleg van Saskia leuk om de lessen te volgen en als je het niet snapt krijg je duidelijk uitleg leuk en leerzaam ook de filmpjes lijkt net of je erbij bent vertrouwd gevoel daarom ga ik ook door met de vervolg cursus
Jolanda ten Hoor
Jolanda ten Hoor
2019-10-19T18:52:36+0000
heb hier heel veel geleerd nu nog tijd krijgen om de online cursus te gaan doen 🙄
Jacqueline Ten Kortenaar
Jacqueline Ten Kortenaar
2019-10-12T19:37:12+0000
Afgelopen week mee gedaan aan de minicursus. Was heel leuk. Beslist een aanrader.
Judith Van Daatselaar-de Veth
Judith Van Daatselaar-de Veth
2019-10-09T17:42:33+0000
Saskia is erg enthoushiast en legt het erg duidelijk uit. Erg fijn ook de tips uit de live uitzendingen. Geen spijt van mijn deelname aan de minicursus waardoor ik de online cursus gestart ben.
Annelies Lijesen-Kuntze
Annelies Lijesen-Kuntze
2019-09-30T11:00:45+0000
Geweldige uitleg en live gezellig en leerzaam
Car Heijm
Car Heijm
2019-09-03T08:31:26+0000
mee gedaan aan de 5 daagse online gratis cursus, echt super leuk, makkelijke uitleg ,handige tips en zo leuk hoe het gebracht wordt.Ben zelfs door gegaan met de vervolg cursus...
Sylvia Mairo
Sylvia Mairo
2019-08-31T08:00:02+0000
Ja super leuk deze week een kleine mini cursus gedaan. Ga vanaf nu meer spelen met de foto's die ik maak van mijn lieve June.
Irma Krul
Irma Krul
2019-08-22T16:47:49+0000
Alles...... super begeleiding, goeie tips.leuke opdrachten. Zelfs bij de korte cursus heb ik veel geleerd. Dus zeker doen is echt de moeite waard.
Yvonne Basten-Leenders
Yvonne Basten-Leenders
2019-08-12T08:27:44+0000
superleuk om mee te doen, leuke tips,makkelijk uitgelegd top!!!
Nolly Wernars-boers
Nolly Wernars-boers
2019-08-11T17:18:29+0000
Het is een leuke en leerzame cursus in zeer begrijpelijke taal! Het zijn allemaal gezellige lessen en......Wat zo leuk is ,is dat je alle beslommeringen even los kan laten en je er heel vrolijk van wordt.Ook de foto’s die je medecursisten plaatsen op Facebook zijn de moeite waard om nog meer ideeen op te doen.Jammer dat de cursus er zo’n 10 jaar geleden nog niet was toen mijn labrador nog leefde . Bedankt,Saskia
Petra Verhoeve
Petra Verhoeve
2019-08-10T10:06:18+0000
Zojuist gebruik gemaakt van de gratis mini-cursus. Makkelijk toepasbare tips om snel mooiere foto’s te kunnen maken. Sommige dingen gebruikte ik al, maar toch nieuwe dingen geleerd. Ik vond de cursus icm de Facebook pagina waar je alle resultaten kunt bekijken super!
Elma De Borst Koster
Elma De Borst Koster
2019-08-10T09:49:04+0000
leuke korte zeer leerzame cursus...ik zeg doen👍👍🐾

We gebruiken cookies voor Jill en Storm én voor deze website. Door op oké te klikken ga je daarmee akkoord. Je kunt bij de Privacy en Cookies alles lezen hierover.