• 06-57538393
  • info@hondenfotograferen.nl
  • Ma - Vrij: 9:00 - 17:00

Reviews hondenfotografie workshop en challenge

Reviews gegeven door deelnemers aan de hondenfotografie workshops en challenge.

Jij wilt toch ook van iemand anders horen wat ze van Hondenfotograferen.nl vinden?
Meer dan 200 deelnemers hebben de volgende reviews gegeven over wie ik ben, wat ik doe en aanbied. Lees ze hieronder.
Groet Saskia

Beoordeling van deelnemers:
5/5
Annette Van Alphen-de Jong
Annette Van Alphen-de Jong
2020-06-20T12:27:32+0000
Net meegedaan aan de minicursus. Leuke tips gekregen en mooie foto’s gemaakt! Bedankt voor deze leuke week!
Monica van Hout
Monica van Hout
2020-06-20T08:52:38+0000
In de mini cursus veel tips gehad in duidelijke taal. Prettige manier van communiceren.
Ann Braeckevelt
Ann Braeckevelt
2020-05-04T16:43:50+0000
Bedankt Saskia voor de leuke les de vorige week. Heb er veel bijgeleerd. Wou hier nog mijn collagefoto plaatsen, maar dat lukt precies niet.
Cin DC
Cin DC
2020-05-02T11:17:31+0000
leuke groep en saskia legt alles goed en rustig uit (y)
Gina Aesseloos
Gina Aesseloos
2020-05-02T08:30:48+0000
Deze week de gratis minicursus gevolgd. Saskia legt alles héél goed uit en op een hele aangename manier. Ik heb al veel bijgeleerd! Te leuk om niet verder te zetten, dus ik heb mij ingeschreven voor het vervolg 🙂
Ann Roef
Ann Roef
2020-05-02T08:30:35+0000
Een echte aanrader voor iedereen!! Het is een fijne en leerrijke minicursus die smaakt naar meer. Er is de mogelijkheid op een vervolgcursus, het werkt verslavend😄 dat kan ik je wel vertellen. Het is op een hondvriendelijke, leuke grappige manier gegeven! Ik raad het iedereen aan en dank je wel Saskia van Hondenfotograferen.nl voor deze leuke, leerrijke tijd!
Wenne Wenne
Wenne Wenne
2020-05-02T07:27:06+0000
Meegedaan aan de gratis mini cursus fotograferen met je smartphone. Super leuk om te volgen en zo veel bijgeleerd! De microbe heeft me alvast gebeten en dus ga ik verder met de vervolgcursus. Hondenfotograferen.nl, je bent een TOPPER!
Astrid Meijer
Astrid Meijer
2020-04-29T16:27:48+0000
Nu de derde lesdag van de gratis minicursus honden fotograferen met de smartphone gehad. Super leuk om te doen en zooooooo leerzaam. Gewoonweg top 👍
Femmy Love
Femmy Love
2020-04-12T16:09:21+0000
Cursus online via de email was echt leuk en leerzaam. Heb wat dingen uitgetest maar best nog lastig als je hond bewegelijk is 😂😂. Ik heb een paar mooie foto's kunnen maken. En ga er zeker mee door. Dankjewel voor de lessen 😊
Tessa Huizinga
Tessa Huizinga
2020-04-12T11:23:00+0000
Elke dag een super uitleg! veel vrolijkheid en positiviteit en veel geleerd.
Renate de Jong
Renate de Jong
2020-04-11T19:35:37+0000
Ik heb deelgenomen aan de gratis minicursus. Elke dag een nieuwe opdracht met de focus op een ander aspect van het fotograferen. Super leuk! Ik ben enthousiast en heb mij opgeven voor de vervolgcursus (die je overigens op je eigen tempo kunt volgen). Heel veel zin in!
Linda Van Wagtendonk
Linda Van Wagtendonk
2020-04-11T16:57:15+0000
goed te volgen. enthousiast, toptips, begrijpelijk, gezellig!
Elles Ruumpol-ter Haar
Elles Ruumpol-ter Haar
2020-04-11T14:31:03+0000
Inspirerende cursus vol leuke tips! Doe mee en ervaar het zelf!
Marjo van der Dussen
Marjo van der Dussen
2020-04-11T08:39:14+0000
Heerlijk ontspannen foto's nemen van je hond met de smartphone, heel goede tips , prettige , relaxte en humoristische lessen
Saskia Lankhof
Saskia Lankhof
2020-04-08T09:39:02+0000
Zeker nu alle tijd om aandacht te geven aan foto’s maken van mijn hond.Voor mij echt opfrissen van vaardigheden en kennis.En Saskia heeft een goed opgezette cursus waarbij voor iedereen wat te halen is. Aanrader!
Annemieke Bruins
Annemieke Bruins
2020-03-28T16:26:18+0000
In mijn leven heb ik héél wat cursussen en opleidingen gevolgd. Ik kan me niet heugen dat ik in één week tijd zoveel heb geleerd als in de gratis mini-cursus van Saskia. Nooit geweten dat er zoveel mogelijkheden zaten op mijn smartphone. Alles wordt door Saskia duidelijk en helder uitgelegd en haar enthousiasme is heel aanstekelijk. Ineens maak ik foto's die een verhaal vertellen, geweldig. Het was voor mij dan ook overduidelijk dat ik een me op zou geven voor de vervolg cursus. Dankjewel Saskia!
Henriette Liebregts
Henriette Liebregts
2020-03-28T07:43:14+0000
Ik heb de mini-cursus fotograferen met je smartphone gevolgd. Deze was ontzettend leerzaam echt een aanrader voor iedereen.Saskia je weet het leuk en motiverend te brengen en ik ben nieuwsgierig naar de vervolg.
Annie Bruulsema
Annie Bruulsema
2020-03-24T17:04:23+0000
ontzettend leuk en je leert ook nog heel veel om met je smartphone mooie foto's te maken.
Yvet Leusden
Yvet Leusden
2020-03-10T08:46:29+0000
Ik heb (alleen nog) de minicursus gedaan en wat een superleuke, enthousiaste en persoonlijke aanpak! Echt een aanrader voor iedere hondeneigenaar die meer uit zijn smartphone wil halen.
Rim Bruines
Rim Bruines
2020-03-08T15:14:02+0000
De Minicursus hondenfotograferen is echt super leuk om te doen. Je krijgt iedere dag een andere oefening (Saskia noemt het zelf liever geen opdracht) waarmee je aan de slag kunt. Je kunt je foto’s plaatsen in een besloten facebookgroep en krijg je feedback. Ook is er is elke dag een live-uitzending waarin foto’s besproken worden die die dag gemaakt zijn door de cursisten. Saskia doet het heel erg leuk en legt duidelijk uit hoe je een goede foto kunt maken. Echt een aanrader! 🐾
Sibylle Hoes
Sibylle Hoes
2020-03-07T15:42:03+0000
Superleuke cursus, je leert voortdurend nieuwe dingen op een plezierige manier!
Linda Hansen
Linda Hansen
2020-03-07T08:57:13+0000
Deze week meegedaan aan de minicursus. Wat heb ik daarvan genoten. Niet alleen om de zelf betere foto's van mijn eigen hond te maken, maar ook van de foto's van de honden van de medecursisten. Ga nu door met de vervolgcursus om nog mooiere foto's van mijn schatje te kunnen maken. Ik raad het iedereen aan om de minicursus te volgen. Je leert ook anders naar je hond te kijken.
Jacqueline van Osch
Jacqueline van Osch
2020-03-02T22:10:34+0000
Goede duidelijke uitleg. Krijg mijn hond nu al beter op de foto. En dat na een les.
Martine Visser
Martine Visser
2020-03-01T05:14:23+0000
Leuke oefeningen, eenvoudig uitgelegd.. met mooie resultaten 👍👍👍👍
Yvonne Wijers
Yvonne Wijers
2020-02-29T18:13:30+0000
Het was een geweldige leuke minicursus en dan ook nog eens gratis. Leuk om de mogelijkheden van de camera op je smartphone te kunnen ontdekken met hulp van Saskia.