• 06-57538393
  • info@hondenfotograferen.nl
  • Ma - Vrij: 9:00 - 17:00

Reviews hondenfotografie workshop en challenge

Reviews gegeven door deelnemers aan de hondenfotografie workshops en challenge.

Jij wilt toch ook van iemand anders horen wat ze van Hondenfotograferen.nl vinden?
Meer dan 200 deelnemers hebben de volgende reviews gegeven over wie ik ben, wat ik doe en aanbied. Lees ze hieronder.
Groet Saskia

Beoordeling van deelnemers:
5/5
Annemieke Bruins
Annemieke Bruins
2020-03-28T16:26:18+0000
In mijn leven heb ik héél wat cursussen en opleidingen gevolgd. Ik kan me niet heugen dat ik in één week tijd zoveel heb geleerd als in de gratis mini-cursus van Saskia. Nooit geweten dat er zoveel mogelijkheden zaten op mijn smartphone. Alles wordt door Saskia duidelijk en helder uitgelegd en haar enthousiasme is heel aanstekelijk. Ineens maak ik foto's die een verhaal vertellen, geweldig. Het was voor mij dan ook overduidelijk dat ik een me op zou geven voor de vervolg cursus. Dankjewel Saskia!
Henriette Liebregts
Henriette Liebregts
2020-03-28T07:43:14+0000
Ik heb de mini-cursus fotograferen met je smartphone gevolgd. Deze was ontzettend leerzaam echt een aanrader voor iedereen.Saskia je weet het leuk en motiverend te brengen en ik ben nieuwsgierig naar de vervolg.
Annie Bruulsema
Annie Bruulsema
2020-03-24T17:04:23+0000
ontzettend leuk en je leert ook nog heel veel om met je smartphone mooie foto's te maken.
Yvet Leusden
Yvet Leusden
2020-03-10T08:46:29+0000
Ik heb (alleen nog) de minicursus gedaan en wat een superleuke, enthousiaste en persoonlijke aanpak! Echt een aanrader voor iedere hondeneigenaar die meer uit zijn smartphone wil halen.
Rim Bruines
Rim Bruines
2020-03-08T15:14:02+0000
De Minicursus hondenfotograferen is echt super leuk om te doen. Je krijgt iedere dag een andere oefening (Saskia noemt het zelf liever geen opdracht) waarmee je aan de slag kunt. Je kunt je foto’s plaatsen in een besloten facebookgroep en krijg je feedback. Ook is er is elke dag een live-uitzending waarin foto’s besproken worden die die dag gemaakt zijn door de cursisten. Saskia doet het heel erg leuk en legt duidelijk uit hoe je een goede foto kunt maken. Echt een aanrader! 🐾
Sibylle Hoes
Sibylle Hoes
2020-03-07T15:42:03+0000
Superleuke cursus, je leert voortdurend nieuwe dingen op een plezierige manier!
Linda Hansen
Linda Hansen
2020-03-07T08:57:13+0000
Deze week meegedaan aan de minicursus. Wat heb ik daarvan genoten. Niet alleen om de zelf betere foto's van mijn eigen hond te maken, maar ook van de foto's van de honden van de medecursisten. Ga nu door met de vervolgcursus om nog mooiere foto's van mijn schatje te kunnen maken. Ik raad het iedereen aan om de minicursus te volgen. Je leert ook anders naar je hond te kijken.
Jacqueline van Osch
Jacqueline van Osch
2020-03-02T22:10:34+0000
Goede duidelijke uitleg. Krijg mijn hond nu al beter op de foto. En dat na een les.
Martine Visser
Martine Visser
2020-03-01T05:14:23+0000
Leuke oefeningen, eenvoudig uitgelegd.. met mooie resultaten 👍👍👍👍
Yvonne Wijers
Yvonne Wijers
2020-02-29T18:13:30+0000
Het was een geweldige leuke minicursus en dan ook nog eens gratis. Leuk om de mogelijkheden van de camera op je smartphone te kunnen ontdekken met hulp van Saskia.
Cindy Plas
Cindy Plas
2020-02-29T17:18:17+0000
Echt een aanrader. Je leert al snel bewust keuzes te maken waardoor je geen plaatjes schiet maar je hond vastlegt zoals hij is. En dat gewoon met je smartphone. Duidelijke uitleg, tips en trucs en enthousiaste begeleiding van Saskia. Ik zeg doen!!
Linda Soetaert
Linda Soetaert
2020-02-25T18:57:40+0000
Pas begonnen aan een mini cursus "honden fotograferen met je smartphone" en wat is dit leuk. Toffe uitleg. De basis ken ik eigenlijk wel al grotendeels maar door deze lessen heel veel zin gekregen om de vervolg cursus te volgen.
Chris Jacops
Chris Jacops
2020-02-15T19:59:21+0000
Ja natuurlijk. Heel duidelijk uitgelegd, ik heb veel bijgeleerd. Ga nu de volledige cursus volgen.
Eva Bours
Eva Bours
2020-02-15T15:38:33+0000
Het is super om foto's met je telefoon te maken. Maar om er betere van te maken is geweldig. Worden leuke / mooie herinneringen. Daarnaast ontwikkel je een leuke hobby.Saskia geeft duidelijke uitvoerbare aanwijzingen. Een aanradder.
Petra Van Wijnsberghe
Petra Van Wijnsberghe
2020-02-15T13:54:12+0000
leerzaam en toppie uitgelegd door Saskia
Joyce Dijkhuizen
Joyce Dijkhuizen
2020-02-07T07:18:26+0000
SUPER !Goede duidelijke uitleg door Saskia.Leuke groep waar je veel van elkaar leert.
Heidi Middelburg
Heidi Middelburg
2020-01-23T18:21:07+0000
Vorig jaar ben ik gestart met de mini cursus en was direct enthousiast. Daarna ben ik de onlinecursus gaan doen en nu begin ik met de fotobewerking. En toen kwam Saskia met met het aanbod voor een workshop "mooie foto's maken in het donker" bij het Chinese Light Festival in Ouwehands Dierenpark. Ik schreef me gelijk en en wat ben ik blij dat ik gegaan ben. Ik heb weer meer geleerd ook over de instellingen van de camera's in mijn smartphone.Saskia is enthousiast, kan alles heel begrijpelijk uitleggen en kan iedereen helpen mooie foto's te maken.
Tonnie de Haan
Tonnie de Haan
2020-01-18T17:19:48+0000
Interessant en leerzaam voor iedereen die van honden houdt.
Kikkert Van Der Horst Ingrid
Kikkert Van Der Horst Ingrid
2020-01-12T21:29:17+0000
super leuk en handig erg veel geleerd in de korte cirsus
Meili Weijman
Meili Weijman
2020-01-12T12:17:46+0000
Super leuke en handige cursus 🙂
Nancy Van Reeth
Nancy Van Reeth
2020-01-11T07:52:33+0000
Het is een toffe, losse maar wel educatieve opleiding. Daarmee bedoel ik, dat er opleiding wordt gegeven, op een losse manier, de lesgeefster geeft de les op een leuke, speelse, menselijke taal les. Ze doet niet uit de hoogte, met moeilijke, onbegrijpelijke woorden. Je ziet ook dat die 2 schatten achter haar op de eerste plaats staan. Net zoals bij ons Laika, op de eerste plaats staat. Ik heb hier van genoten. Heb niet de live uitzending meegedaan, omdat ik steeds op de middag, weg was of afspraak had. Ik zag de uitzending achteraf en vond het heel duidelijk. Dus het werd gewoon in mensentaal gegeven en vond het prima zeer educatief. Bedankt hiervoor en nog veel plezier met je schattige viervoeters. 😘😘😘
Sil D-veld
Sil D-veld
2020-01-10T15:31:56+0000
de gratis minicursus was geweldig! Dank voor alle goede tips ook namens Dex 🐾
Joka Otting
Joka Otting
2019-12-12T13:40:18+0000
Zulke leuke uitdagingen!en Saskia is zo heerlijk down to earth!
Hanneke Tol
Hanneke Tol
2019-12-02T13:02:19+0000
Ontzettend leuke en leerzame cursus...voor baas en hond.
Wilma van Zwam
Wilma van Zwam
2019-12-02T11:09:09+0000
geweldig om te leren wat je uit je toestel kunt halen ( helaas nog geen koffie), en een frisse leuke toffe lerares met hart voor haar hobby

We gebruiken cookies voor Jill en Storm én voor deze website. Door op oké te klikken ga je daarmee akkoord. Je kunt bij de Privacy en Cookies alles lezen hierover.