• 06-57538393
  • info@hondenfotograferen.nl
  • Ma - Vrij: 9:00 - 17:00
Menu

Reviews hondenfotografie workshop en challenge

Reviews gegeven door deelnemers aan de hondenfotografie workshops en challenge.

Jij wilt toch ook van iemand anders horen wat ze van Hondenfotograferen.nl vinden?
Meer dan 200 deelnemers hebben de volgende reviews gegeven over wie ik ben, wat ik doe en aanbied. Lees ze hieronder.
Groet Saskia

Beoordeling van deelnemers:
5/5
Ervine van der Kallen
Ervine van der Kallen
2019-07-17T17:49:57+0000
Leuke bezigheid, goede tips. Andere kijk op je hond!
Yo Landa
Yo Landa
2019-07-02T09:58:07+0000
Toen ik het bericht voorbij zag komen van de gratis mini-cursus hondenfotografie was ik sceptisch. Dat kon niet veel zijn, toch? Maar ik bleek er al direct vanaf les1 naast te zitten. De duidelijke uitleg en persoonlijke benadering waren bijzonder prettig en met de ‘leerstof’ kon ik meteen aan de gang. Ik was aan het einde van de mini-cursus zo enthousiast dat ik besloot door te gaan. En ook hier, in de ‘echte’ cursus zijn de lessen prettig en duidelijk. Hoewel ik net ben begonnen heb ik al veel opgestoken van fotograferen en mijn smartphone beter leren kennen. Thanx Saskia voor een superleuke nieuwe hobby!
Linda Castro
Linda Castro
2019-06-22T22:49:50+0000
Hele leuke opzet, veel geleerd in die paar dagen. En door de cursus nog bewuster met Fynn samen geweest.
Jolanda van den Berg
Jolanda van den Berg
2019-06-22T20:21:32+0000
Meegedaan met de gratis mini cursus. Leuke tips en trucs gehad en ook allemaal duidelijk uitgelegd. Ook de live uitzendingen zijn erg leuk. Nu verder met de uitgebreide cursus hondenfotografie met je smartphone. Ik heb er nu al zin in.
Moni Raulf
Moni Raulf
2019-06-21T06:37:43+0000
Leuk mens, goede uitles, nuttige tips en ook de gratis cursus en nieuwsletter is een aanrader!
Joukje Sijtsma
Joukje Sijtsma
2019-05-27T15:47:55+0000
Echt een hele leuke cursus. De uitleg was erg duidelijk. Heb er een hoop van geleerd ondanks het feit dat ik de smartphone altijd al gebruik om foto's te maken. Echt top👌
Annemieke Wolff
Annemieke Wolff
2019-05-27T08:16:59+0000
Ik mocht de gratis mini workshop hondenfotografie met je smartphone volgen. Simpele, praktische tips met groot resultaat! Super bedankt Saskia.
Annewiek Doorhof
Annewiek Doorhof
2019-05-27T07:52:43+0000
De minicursis is heel erg leuk om te doen. Saskia praat lekker makkelijk voor de camera en legt het goed uit (ook dankzij de microfoon die ze gebruikt is het geluid goed) Je steekt er echt wat van op en zoals Saskia ook zegt: foto's zijn blijvende herinneringen en de smartfoon heb je altijd bij je.
Jacqueline Groenendal
Jacqueline Groenendal
2019-05-25T17:49:32+0000
Top simpel en leuk uitgelegd duidelijk en feedback
Anny van der Meer
Anny van der Meer
2019-05-24T20:21:32+0000
zo leuk ik ga ook mmeedoen
Mieke Beckers
Mieke Beckers
2019-05-20T06:23:31+0000
Heel leuk om te doen en je leert er leuke dingen.
Barbara Thoms
Barbara Thoms
2019-05-15T08:01:37+0000
Saskia is enorm enthousiast en haar lessen zijn heel duidelijk, leuk om uit te voeren en inspirerend. Ik beveel iedereen aan een cursus of workshop bij haar te volgen.
Aukje de Haan
Aukje de Haan
2019-05-11T19:28:32+0000
Je leert heel veel, van een heel enthousiast iemand!
Klazien van Brandwijk
Klazien van Brandwijk
2019-05-11T19:11:22+0000
Interessante en leerzame lessen in de mini cursus. Ga verwachtingsvol verder.
Anneke Bartelds
Anneke Bartelds
2019-05-11T17:54:29+0000
mini cursus gehad en heel gezellig en leerzaam!! voor ieder een aanrader!!🐾groeten Anneke Bartelds
Rinie Nhuizen
Rinie Nhuizen
2019-05-11T15:58:11+0000
Om vele redenen, je bent een onwijs leuk, gezellig mens. En het enthousiasme waarmee je les geeft is zo aan aanstekelijk. In één woord GEWELDIG!!
Ilonka Fleerackers-Esser
Ilonka Fleerackers-Esser
2019-05-06T17:27:13+0000
alles is erg goed uitgelegd. super hoor
Meta Brinkman
Meta Brinkman
2019-04-27T14:13:11+0000
veel geleerd in deze mini cursus. ik ga door voor de vervolg cursus. zo leuk dit.
Gabrielle Eijkelboom
Gabrielle Eijkelboom
2019-04-23T16:14:22+0000
veel geleerd tijdens de mini workshop erg dankbaar
Kitty Hatzmann - Vergeer
Kitty Hatzmann - Vergeer
2019-04-20T23:41:09+0000
afgelopen week meegedaan met de gratis minicursus. Was erg leuk en je wordt zo enthousiast dat je door wilt. Gaat nu even niet lukken maar hoop over een poosje toch aan te sluiten. Saskia doet het zo onwijs leuk. Echt een topper.
Miryam Koifman
Miryam Koifman
2019-04-20T21:53:50+0000
An amazing course with a nice teacher who teaches you how to use your mobile phone camera. You will have gorgeous photos of your dog, or from other things you want to take photos of.
Shirley Douwstra-Notmeijer
Shirley Douwstra-Notmeijer
2019-04-20T13:39:39+0000
Geweldig leuk om mee te doen, heel leerzaam en inspirerend
Martha Hamminga
Martha Hamminga
2019-04-19T07:31:10+0000
We zijn nog niet eens aan het eind vd gratis cursus, morgen een bonusdag.Voor 't eerst bewust naar functie' s op m'n smartphone camera gekeken en ontdekt.Super bedankt voor de duidelijke no nonsens uitleg die zelfs een digibeet als ik kon volgen. Mijn honden moeten er nog wel aan wennen, steeds stilstaan en dat ik ineens op m'n knieën ga liggen.
Esther Schilder
Esther Schilder
2019-04-15T16:50:52+0000
wat een leuke week heb ik gehad! heerlijk om de tips uit te proberen en zien dat je echt leukere foto's gaat maken.
Diana van Grinsven
Diana van Grinsven
2019-04-14T10:12:56+0000
Afgelopen week de mini cursus gedaan. Had een beetje twijfels maar eigenlijk na een dag al super enthousiast. Saskia is zo heerlijk spontaan dat je erin wordt gezogen. Je gaat ook gelijk aan de gang met de hond. Kan nu veel meer met mijn smartphone, maar er is ook nog genoeg om te leren. Dankjewel voor alle tips en adviezen en misschien ooit.....Lieve groetjes Diana en 🐾🐾 van Sparky 🐶

We gebruiken cookies voor Jill en Storm én voor deze website. Door op oké te klikken ga je daarmee akkoord. Je kunt bij de Privacy en Cookies alles lezen hierover.