Reviews hondenfotografie workshop en challenge

Reviews gegeven door deelnemers aan de hondenfotografie workshops en challenge.

Jij wilt toch ook van iemand anders horen wat ze van Hondenfotograferen.nl vinden?
Meer dan 200 deelnemers hebben de volgende reviews gegeven over wie ik ben, wat ik doe en aanbied. Lees ze hieronder.
Groet Saskia

Beoordeling van deelnemers:
5/5
Mieke Beckers
Mieke Beckers
2019-05-20T06:23:31+0000
Heel leuk om te doen en je leert er leuke dingen.
Barbara Thoms
Barbara Thoms
2019-05-15T08:01:37+0000
Saskia is enorm enthousiast en haar lessen zijn heel duidelijk, leuk om uit te voeren en inspirerend. Ik beveel iedereen aan een cursus of workshop bij haar te volgen.
Aukje de Haan
Aukje de Haan
2019-05-11T19:28:32+0000
Je leert heel veel, van een heel enthousiast iemand!
Klazien van Brandwijk
Klazien van Brandwijk
2019-05-11T19:11:22+0000
Interessante en leerzame lessen in de mini cursus. Ga verwachtingsvol verder.
Anneke Bartelds
Anneke Bartelds
2019-05-11T17:54:29+0000
mini cursus gehad en heel gezellig en leerzaam!! voor ieder een aanrader!!🐾groeten Anneke Bartelds
Rinie Nhuizen
Rinie Nhuizen
2019-05-11T15:58:11+0000
Om vele redenen, je bent een onwijs leuk, gezellig mens. En het enthousiasme waarmee je les geeft is zo aan aanstekelijk. In één woord GEWELDIG!!
Ilonka Fleerackers-Esser
Ilonka Fleerackers-Esser
2019-05-06T17:27:13+0000
alles is erg goed uitgelegd. super hoor
Meta Brinkman
Meta Brinkman
2019-04-27T14:13:11+0000
veel geleerd in deze mini cursus. ik ga door voor de vervolg cursus. zo leuk dit.
Gabrielle Eijkelboom
Gabrielle Eijkelboom
2019-04-23T16:14:22+0000
veel geleerd tijdens de mini workshop erg dankbaar
Kitty Hatzmann - Vergeer
Kitty Hatzmann - Vergeer
2019-04-20T23:41:09+0000
afgelopen week meegedaan met de gratis minicursus. Was erg leuk en je wordt zo enthousiast dat je door wilt. Gaat nu even niet lukken maar hoop over een poosje toch aan te sluiten. Saskia doet het zo onwijs leuk. Echt een topper.
Miryam Koifman
Miryam Koifman
2019-04-20T21:53:50+0000
An amazing course with a nice teacher who teaches you how to use your mobile phone camera. You will have gorgeous photos of your dog, or from other things you want to take photos of.
Shirley Douwstra-Notmeijer
Shirley Douwstra-Notmeijer
2019-04-20T13:39:39+0000
Geweldig leuk om mee te doen, heel leerzaam en inspirerend
Martha Hamminga
Martha Hamminga
2019-04-19T07:31:10+0000
We zijn nog niet eens aan het eind vd gratis cursus, morgen een bonusdag.Voor 't eerst bewust naar functie' s op m'n smartphone camera gekeken en ontdekt.Super bedankt voor de duidelijke no nonsens uitleg die zelfs een digibeet als ik kon volgen. Mijn honden moeten er nog wel aan wennen, steeds stilstaan en dat ik ineens op m'n knieën ga liggen.
Esther Schilder
Esther Schilder
2019-04-15T16:50:52+0000
wat een leuke week heb ik gehad! heerlijk om de tips uit te proberen en zien dat je echt leukere foto's gaat maken.
Diana van Grinsven
Diana van Grinsven
2019-04-14T10:12:56+0000
Afgelopen week de mini cursus gedaan. Had een beetje twijfels maar eigenlijk na een dag al super enthousiast. Saskia is zo heerlijk spontaan dat je erin wordt gezogen. Je gaat ook gelijk aan de gang met de hond. Kan nu veel meer met mijn smartphone, maar er is ook nog genoeg om te leren. Dankjewel voor alle tips en adviezen en misschien ooit.....Lieve groetjes Diana en 🐾🐾 van Sparky 🐶
Ans Baerends-Stark
Ans Baerends-Stark
2019-04-14T07:48:15+0000
Heel erg leuk. 🐶 Het fotograferen van je hond .Veel van geleerd in korte tijd.Super bedankt.
Henny Jaspers
Henny Jaspers
2019-04-14T07:00:05+0000
Saskia vertelt op een leuke, duidelijke manier die het voor iedereen mogelijk maakt meer plezier te hebben van het fotograferen met een smartphone!Ken maar weinig mensen die zoveel plezier hebben in hun werk en dit ook kunnen overbrengen!
Annerieke Smits-Vermeulen
Annerieke Smits-Vermeulen
2019-04-13T21:17:50+0000
Begin met de gratis mini-cursus! Saskia presenteert heel enthousiast; erg leuk! Ik dacht dat ik er al aardig wat vanaf wist, maar heb in die zes lessen toch aardig wat bijgeleerd!
Rita Meijer
Rita Meijer
2019-04-13T13:01:08+0000
Super veel geleerd, dankjewel. Volgende week gaan we naar Texel met de hondjes. Ga ik zeker oefenen en als ik wat meer tijd heb, geef ik me op voor de vervolgcursus.
Dolf Inge van DijkThorborg
Dolf Inge van DijkThorborg
2019-04-13T08:09:23+0000
wat leuk om zo bezig te zijn met je hond.ik heb zo veel geleerd door deze cursus.het is nu nóg leuker om foto's te maken van mijn Bruno.wat een mooie foto's heb ik nu, dank je wel
Elly Leur-Visser
Elly Leur-Visser
2019-04-13T07:53:17+0000
Het is superleuk om op deze manier foto's te maken van je hond en andere huisdieren, ik heb er wat van geleerd!
Jennifer Roosendaal
Jennifer Roosendaal
2019-04-11T07:36:58+0000
super leuk, begrijpelijk en enthousiast. Uitleg in gewoon Nederlands. Dus geen onnodige dure termen. Maar vooral: Leuk om mee bezig te zijn! Top!
Ingrid Lucas
Ingrid Lucas
2019-04-11T06:23:35+0000
De mini cursus was een groot succes, na les 1 al knopje ontdekt waar ik niets vanaf wist en er wordt duidelijk uitgelegd wat de bedoeling van de les is met voorbeelden erbij.
Marleen van Loon
Marleen van Loon
2019-04-02T04:33:51+0000
Leerzaam en leuke interactie
Hellen Smilde
Hellen Smilde
2019-03-30T16:05:49+0000
Ik heb in die mini cursus al heel veel geleerd. Wat je zelf niet zou snel zou ontdekken. Raad het zeker aan om het te proberen.

We gebruiken cookies voor Jill en Storm én voor deze website. Door op oké te klikken ga je daarmee akkoord. Je kunt bij de Privacy en Cookies alles lezen hierover.