fbpx

Reviews hondenfotografie workshop en challenge

Reviews gegeven door deelnemers aan de hondenfotografie workshops en challenge.

Jij wilt toch ook van iemand anders horen wat ze van Hondenfotograferen.nl vinden?
Meer dan 200 deelnemers hebben de volgende reviews gegeven over wie ik ben, wat ik doe en aanbied. Lees ze hieronder.
Groet Saskia

Beoordeling van deelnemers:
5/5
Maud De Hond
Maud De Hond
2021-02-21T19:58:20+0000
We vonden het super leuk om mee te doen en hebben er veel van opgestoken. Foto’s maken wordt nu nóg leuker!
Natasja Vlassak
Natasja Vlassak
2021-02-20T10:23:38+0000
Ik heb van de cursus genoten en heb eens andere foto's dan anders gemaakt. Ik vond de tips bruikbaar en heb ze gelijk toegepast. Dankjewel Saskia!
Annelies Van Leeuwen
Annelies Van Leeuwen
2021-02-20T07:57:00+0000
Echt super veel geleerd over me telefoon en over hoe beste te gebruiken voor super mooie foto’s .Dus de mini cursus is zeker aan te raden voor een goed begin
Angelique De Breed
Angelique De Breed
2021-02-20T07:30:27+0000
ze gaf goede tips in de mini curcus. super blij mee en leerzaam
Patty van Polen
Patty van Polen
2021-02-20T07:22:36+0000
Hele heldere uitleg, duidelijke voorbeelden, leuke opdrachten en je hebt meteen mooiere foto's van je hond! Erg leuk om te doen!
Lies Pannen
Lies Pannen
2021-02-20T07:09:56+0000
Het is een gave cursus waar veel van opsteekt, zowel voor de smartphone, waar het voor bedoeld is 😂, maar je kunt het ook toe passen op de gewone camera. Saskia en team bedankt voor deze gave cursus.
Susan van der Beek
Susan van der Beek
2021-01-12T16:41:12+0000
Afgelopen week deed ik mee met de mini-cursus hondenfotograferen. Elke dag een mail met een les en een opdracht. En natuurlijk fijne tips om betere foto's van mijn honden te maken. Super leuk en leerzaam! Dank je wel Saskia voor je mooie lessen🙏
Anita Claus
Anita Claus
2021-01-09T07:55:08+0000
De mini-cursus was erg leuk om te doen! Vol handige tips, begrijpelijk uitgelegd. Zeker een aanrader!
Jose Van de Leur-Rijsdijk
Jose Van de Leur-Rijsdijk
2020-08-29T20:01:57+0000
op eenvoudige wijze een stuk wijzer in fotografie met je smartphone!
Agnes Persoon
Agnes Persoon
2020-08-29T10:16:37+0000
Deze week de gratis minicursus gevolgd en wat was het leuk!Ik maakte al erg veel foto’s, maar heb er toch veel van geleerd.Heel veel dank hiervoor!
Els Lannoo
Els Lannoo
2020-08-29T09:31:35+0000
Ik leefde al heel intens samen met mijn honden maar dankzij Saskia en hondenfotograferen.nl onze band toch nog naar een gans andere dimensie getild en er prachtige herinneringen aan overgehouden. Een echte aanrader !! Bedankt !!!
Marleen de Bruin
Marleen de Bruin
2020-08-29T07:00:54+0000
handige tips en goed uitgelegd!super leuk om samen met je hond aan de slag te gaan.
Marianne van Broeck
Marianne van Broeck
2020-07-26T12:58:41+0000
Een superfijne online gratis fotocursus met de smartphone van een hele gedreven inspirerende spring in het veld! Ik ga voor de vervolgcurssus, mijn fotomodel Django zal tevreden zijn 👍👏😘
Mieke Karcher
Mieke Karcher
2020-07-25T16:42:15+0000
Ik raad deze mini cursus iedereen aan! Saskia is een toffe leerkracht die je aanleert, hoe je met je smartphone de mooiste foto's kan maken van je hond of kat enz! Alle dagen heb je een half uurtje live sessie( dat altijd uitloopt) met bespreking van foto's en kan je vragen stellen. Saskia is een topper, dus niet twijfelen en gewoon deze minicursus volgen, je gaat geen spijt hebben 🙂
Corine Koster
Corine Koster
2020-07-14T17:23:30+0000
Iedereen die een hond heeft en het leuk vind om foto's te maken zou eigenlijk een cursusje mee moeten doen. Super leuke cursus en je leert er zoveel van.
Annette Van Alphen-de Jong
Annette Van Alphen-de Jong
2020-06-20T12:27:32+0000
Net meegedaan aan de minicursus. Leuke tips gekregen en mooie foto’s gemaakt! Bedankt voor deze leuke week!
Monica van Hout
Monica van Hout
2020-06-20T08:52:38+0000
In de mini cursus veel tips gehad in duidelijke taal. Prettige manier van communiceren.
Ann Braeckevelt
Ann Braeckevelt
2020-05-04T16:43:50+0000
Bedankt Saskia voor de leuke les de vorige week. Heb er veel bijgeleerd. Wou hier nog mijn collagefoto plaatsen, maar dat lukt precies niet.
Cin DC
Cin DC
2020-05-02T11:17:31+0000
leuke groep en saskia legt alles goed en rustig uit (y)
Gina Aesseloos
Gina Aesseloos
2020-05-02T08:30:48+0000
Deze week de gratis minicursus gevolgd. Saskia legt alles héél goed uit en op een hele aangename manier. Ik heb al veel bijgeleerd! Te leuk om niet verder te zetten, dus ik heb mij ingeschreven voor het vervolg 🙂
Ann Roef
Ann Roef
2020-05-02T08:30:35+0000
Een echte aanrader voor iedereen!! Het is een fijne en leerrijke minicursus die smaakt naar meer. Er is de mogelijkheid op een vervolgcursus, het werkt verslavend😄 dat kan ik je wel vertellen. Het is op een hondvriendelijke, leuke grappige manier gegeven! Ik raad het iedereen aan en dank je wel Saskia van Hondenfotograferen.nl voor deze leuke, leerrijke tijd!
Wenke Hart
Wenke Hart
2020-05-02T07:27:06+0000
Meegedaan aan de gratis mini cursus fotograferen met je smartphone. Super leuk om te volgen en zo veel bijgeleerd! De microbe heeft me alvast gebeten en dus ga ik verder met de vervolgcursus. Hondenfotograferen.nl, je bent een TOPPER!
Astrid Meijer
Astrid Meijer
2020-04-29T16:27:48+0000
Nu de derde lesdag van de gratis minicursus honden fotograferen met de smartphone gehad. Super leuk om te doen en zooooooo leerzaam. Gewoonweg top 👍
Femmy Love
Femmy Love
2020-04-12T16:09:21+0000
Cursus online via de email was echt leuk en leerzaam. Heb wat dingen uitgetest maar best nog lastig als je hond bewegelijk is 😂😂. Ik heb een paar mooie foto's kunnen maken. En ga er zeker mee door. Dankjewel voor de lessen 😊