• 06-57538393
  • info@hondenfotograferen.nl
  • Ma - Vrij: 9:00 - 17:00

Reviews hondenfotografie workshop en challenge

Reviews gegeven door deelnemers aan de hondenfotografie workshops en challenge.

Jij wilt toch ook van iemand anders horen wat ze van Hondenfotograferen.nl vinden?
Meer dan 200 deelnemers hebben de volgende reviews gegeven over wie ik ben, wat ik doe en aanbied. Lees ze hieronder.
Groet Saskia

Beoordeling van deelnemers:
5/5
Liesbet Libie Jansen
Liesbet Libie Jansen
2019-03-15T07:33:24+0000
Het is heel leerzaam, zo leer je van op dingen te letten waar ik niet aan dacht !
Irma Berger-Achterkamp
Irma Berger-Achterkamp
2019-03-14T17:00:13+0000
je krijgt veel handige tips.... en leuke reacties van andere 'fotograven' 😃📸
Manuela Blokland Hoogwerf
Manuela Blokland Hoogwerf
2019-03-10T21:22:10+0000
Leuk om elke dag even bezig te zijn en kost niet veel tijd voor een leuk resultaat
Mieke Lenting
Mieke Lenting
2019-02-16T19:42:01+0000
heel erg leuk om te doen en inspirerend.veel handige tips van Saskia met een duidelijke uitleg.
Fiona Bekman-Hogetoorn
Fiona Bekman-Hogetoorn
2019-02-16T16:53:35+0000
Leuke en leerzame minicursus. Super👍👍
Flupke Bo
Flupke Bo
2019-02-16T16:27:08+0000
Zeer leerrijk en toepasselijke mini cursus
Linda Katerberg
Linda Katerberg
2019-02-16T13:09:05+0000
Eeg goede en duidelijke tips gekregen! Meegedaan aan de minicursus fotograferen met je smartphone mijn honden en ik hebben ervan genoten en GELEERD!Groetjes Linda 🐾 Diego en 🐾 Ziggy
Hesci Timmerije-Huisman
Hesci Timmerije-Huisman
2019-02-16T12:24:51+0000
Meegedaan aan de minicursusHet was leuk en erg leerzaamHeb er wel veel van opgestokten!
Monica Luysterburg-Hardenbol
Monica Luysterburg-Hardenbol
2019-02-16T09:11:21+0000
Heel veel leuke en handige tips gekregen ik maak nu veel mooiere foto's dank je wel voor de leuke curcus😀
Linda Bellinga
Linda Bellinga
2019-02-16T08:01:19+0000
ontzettende goede tips gekregen in een gratis minicursus. duidelijk uitgelegd.
Agnes Gerardts
Agnes Gerardts
2019-02-16T07:49:06+0000
Doe de cursus hij is super leerzaam en leuk. Ik heb er enorm van genoten en veel van geleerd.Een aanbeveler! Gr. Agnes
Claudia Kuiter Jagusch
Claudia Kuiter Jagusch
2019-02-09T14:43:43+0000
Leuk om te doen . Heerlijke tips en ook erg praktisch! wij hebben er zelf vier honden en vaak honden in de opvang .veel projecten en met de cursus nieuwe uitdagingen.groetjes Claudia
Sylvia L. Dijks
Sylvia L. Dijks
2019-02-08T08:02:13+0000
de gratis minicursus is echt heel erg leuk en leerzaam! het enthousiasme van Saskia en de andere deelnemers is zó aanstekelijk! Echt een leerzame en zeer gezellige week😊😍😊😄 en geschikt voor iedereen met een smartphone. in de loop van de week zie je de kwaliteit van foto's met sprongen vooruit gaan en je hebt geen technische kennis nodig om de cursus te kunnen volgen of begrijpen
Netty van Stijn
Netty van Stijn
2019-01-26T23:02:24+0000
leuke tips, die vrij makkelijk te volgen zijn. wist niet welke mogelijkheden er allemaal op mijn samsung telefoon zitten😁
Marijke Venema
Marijke Venema
2019-01-26T15:48:57+0000
Ik heb deze week de minicursus van hondenfotografie met je smartphone van 5 dagen gedaan, een geweldig leuke cursus met wat basale uitleg hoe je betere foto’s kunt maken met je smartphone. Saskia geeft heel helder uitleg, de video’s waren leuk en de live-uitzendingen super. We hadden ook een goede groep vond ik. Al zoveel meer geleerd in een korte tijd. Een aanrader!!!!Echt Top!!!👍🏼 5 sterren van mij!
Leonie Van der Toom
Leonie Van der Toom
2019-01-26T07:44:31+0000
Saskia geeft op een fijne ontspannen manier les.Het is prettig hoe zij dingen uitlegt. Ik werd er gelijk enthousiast van. Zeker een aanrader!
Jolande Diesel
Jolande Diesel
2019-01-24T12:31:45+0000
Een hele leuke manier van fotograferen.
Fred Ensink
Fred Ensink
2019-01-21T11:23:41+0000
Het op een normale manier aangeven hoe je betere foto’s kan maken met je smartphone.
Pauline van Mansom
Pauline van Mansom
2019-01-18T15:46:49+0000
Vorige week heb ik met heel veel plezier deelgenomen aan de korte training honden fotograferen met je smartphone. Op heldere en prettige wijze krijg je opdrachten en handige tools aangereikt, waardoor je direct aan de slag wilt gaan.Zo leuk om het resultaat te delen met en te bewonderen van de medecursisten.
Diane Huismans
Diane Huismans
2019-01-13T07:07:39+0000
Net een leuke challenge gedaan. Jammer van het weer, maar toch meerdere leuke foto's gemaakt de afgelopen week.
Nadine Cuypers
Nadine Cuypers
2019-01-12T17:16:33+0000
Op een voor iedereen begrijpelijke manier wordt alles uitgelegd, ik ben zelf een echte dummie op gebied van smartphone, computer en co...maar alles lukte zonder problemen. Smaakt echt naar meer 😀
Thea Veenstra
Thea Veenstra
2019-01-12T16:06:55+0000
Heb de 7 daagse Fotochallenge gedaan en daar zo van genoten, en de uitleg is zo begrijpelijk, dat je met plezier ook de opdrachten gaat uitvoeren! En ..... gek genoeg ging de kwaliteit van de foto's nu al omhoog, door de tips die je kreeg wat belichting, scherpstellen enz betreft, wist echt niet dat dit allemaal met een smartphone kon! Ben super tevreden en ga dan ook door met de minicursus! Saskia top hoor, je bent een super fijn persoon die je helpt in jip en janneke taal! Dus voor een ieder te volgen!
Jeannette van Leeuwen
Jeannette van Leeuwen
2019-01-12T15:28:23+0000
De 7 daagse fotochallenge gedaan, wat was het leuk en leerzaam. Op een duidelijke, laagdrempelige manier legt Saskia verschillende zaken uit waar je op moet letten bij het fotograferen van je hond. Het is leuk om de foto's en ideeën van anderen te zien in de fbgroep. Je leert anders kijken naar je hond en de verschillende functies van je telefooncamera beter te benutten. Een aanrader, dank je wel voor deze leuke challenge Saskia en natuurlijk Jill en Storm!
Winny Van Kaldekerken Krijnen
Winny Van Kaldekerken Krijnen
2019-01-12T12:54:02+0000
super leuk en veel geleerd. duidelijke uitleg. enthousiast en spontaan.
Orchine Elisabeth Getrouw
Orchine Elisabeth Getrouw
2019-01-12T07:43:30+0000
Leuke cursus met leuke opdrachten en natuurlijk goede tips.Foto van Bodie

We gebruiken cookies voor Jill en Storm én voor deze website. Door op oké te klikken ga je daarmee akkoord. Je kunt bij de Privacy en Cookies alles lezen hierover.