fbpx

Smartphone Fotografie Winkel

Handige Smartphone Fotografie Stuffs

Ik krijg heel vaak de vraag welke smartphone accessoires ik zelf gebruik of welke ik adviseer. Er is ook zoveel te kiezen uit smartphone lenzen, statieven, powerbanks...je ziet misschien door de bomen het bos niet meer. 

Ook wordt me vaak gevraagd welke smartphone het best is voor fotografie. Een aantal heb ik ook op deze pagina gezet.

Heb je vragen? Stel ze me gerust ik help je graag.

Veel plezier!
Groet Saskia 

Er even tussenuit met je hond

Met Jill en Storm ga ik graag naar Texel. Landal De Sluftervallei. Heerlijk in de duinen, je hoort de zee en 's nachts bij heldere hemel kun je de sterren zien. Veel plezier met je hond bij Landal! 

DierDier

Foto's afdrukken

Op de achtergrond van mijn live video's zie je een grote afdruk van Jill en Storm. Deze wissel ik regelmatig zodat het niet steeds hetzelfde is. Ik laat mijn foto's groot afdrukken bij Xpozer. Omdat het een zeer goede kwaliteit afdruk is, ontspiegeld en met een heel handig lichtgewicht ophangsysteem. Wil je meer weten over Xpozer afdrukken? Ga dan naar de Xpozer website. 

blankblank

Interessante boeken

blank