• 06-57538393
  • info@hondenfotograferen.nl
  • Ma - Vrij: 9:00 - 17:00
Menu

Waarom ik honden fotografeer met mijn smartphone

Waarom ik honden fotografeer met mijn smartphone

Woody, mijn Golden Retriever, liep vrolijk op De Eng, een schitterend buitengebied bij Wageningen. We waren nog geen 5 minuten onderweg en ineens viel hij om, bij de eerste wilgenstruik langs het zandpad.

Ik schrok en rende naar hem toe. Meteen zag ik dat het niet goed was. Hij wilde opstaan, maar kon niet meer. Die blik vol onmacht vergeet ik nooit meer. Hij was al 12, maar helemaal niet klaar om te gaan. En ik was er ook niet klaar voor. Toch was dit zijn moment...

Tot op de dag van vandaag ben ik hier verdrietig om. Plotseling mijn beste maatje verliezen, waarmee ik 12 jaar lief en leed heb gedeeld. Eind vorig jaar besefte ik dat ik van Woody veel meer foto’s had moeten maken met mijn smartphone. Niet van die geposeerde foto’s, maar foto’s van de de dagelijkse dingen. Hoe hij sliep in zijn mand, zijn brokjes at, met zijn pluche varken speelde en gekke bekken trok, want eerlijk gezegd: die foto’s had ik nauwelijks. Stom van me dat ik er niet veel meer met mijn smartphone had gemaakt, want die had ik altijd bij me! Maar achteraf praten is altijd makkelijker…

Gekke, blije Woody:

Woody van Saskia Weijman

Woody is de reden waarom ik het roer heb omgegooid, hondenfotograferen.nl ben gestart en jou help mooiere foto's te maken. Ik wil namelijk voorkomen dat jij net zoals ik op een dag spijt krijgt dat je geen goede foto’s hebt van het dagelijkse leven van je hond. Ik wil je helpen om mooie foto’s te maken met de camera die je altijd bij je hebt: je smartphonecamera.

En echt, als je weet hoe je dat doet krijg je niet alleen veel meer plezier in het fotograferen, maar maak je zulke gave foto’s dat je er bijvoorbeeld een schitterend fotoboek van kunt maken. Blijvende herinneringen maken, daar wil ik je met mijn kennis, ervaring, online training en workshop graag bij helpen.

Of je ooit wel of niet iets bij me koopt, beloof me in ieder geval een ding: maak veel foto’s van je hond 🙂

We gebruiken cookies voor Jill en Storm én voor deze website. Door op oké te klikken ga je daarmee akkoord. Je kunt bij de Privacy en Cookies alles lezen hierover.